Jenny gift for tredje gang med samme mann

Bytter aldri ut Tor. Se bildene fra Bulgaria!

TØFFE TILJE: Silje poserer velvillig for fotografen mens mamma Jenny og pappa Tor koser seg i bassenget på Ravda Sun Sea. Foto: Espen Solli/Se og Hør
TØFFE TILJE: Silje poserer velvillig for fotografen mens mamma Jenny og pappa Tor koser seg i bassenget på Ravda Sun Sea. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildene fra Jennys ferie nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Etter å ha giftet seg for tredje gang med samme mann, dro Jenny og hennes lille familie på bryllupsreise.

Det ble late dager da den folkelige artisten Jenny Jenssen ferierte ved Svartehavets bredd sammen med med ektemannen Tor Magne Søreng og datteren Tilje (5).

I fjor høst fornyet Jenny og Tor ekteskapsløftene sine for andre gang i en romantiske seremoni på Golsfjellet. Vennen Einar Gelius lyste Guds velsignelse over paret, som giftet seg i 1996.

- Vi har skapt vår tradisjon med å fornye løftene våre hvert femte år. Samtidig er det en flott anledning til å samle gode venner til hyggelig lag, sier Jenny.

Etter festen på fjellet, dro familien på ferie til leilighetsanlegget Ravda Sun Sea like utenfor Nessebar i Bulgaria. Det store anlegget er eid av det norske selskapet Svartehavet Sun Sea Ltd.

- Vi har funnet en ny, liten perle som vi garantert vil reise tilbake til. Bulgaria har alt som trengs for en perfekt ferie. Gamlebyen i Nessebar er en opplevelse i seg selv, smiler Jenny.

Jenny var nylig med i «Skogheim flytter inn» på TV 2. Snart blir hun akutell på TVNorge i «Den store skoledugnaden». Og til høsten har hun nye planer.

- Men det kan jeg ikke si noe mer om foreløpig. Det er hemmelig, smiler Jenny lurt.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ingen aner hvordan det er å gå igjennom noe sånt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer