KLATRER: Verden smiler til Jenny Skavlan. Nå skal hun lede sitt eget program på TV3. Foto: Seher.no/Kirsti I.Ertsås
KLATRER: Verden smiler til Jenny Skavlan. Nå skal hun lede sitt eget program på TV3. Foto: Seher.no/Kirsti I.ErtsåsVis mer

Jenny går til TV3

''Grandiosa''damen skal nå kokkelere på TV.

SEHER.NO: Den populære programlederen Jenny Skavlan (23) forlater TVNorge og kvinnekanalen FEM der hun denne sesongen har vært programleder i talkshowet "Studio 5", ifølge God Kveld Norge.

- TV3 er veldig glad for å ha fått Jenny med på laget, hun er jo en av de hotteste og mest fremadstormende programlederne i Norge for tiden, sier Line Vee Hanum
informasjonskonsulent TV3 til Seher.no.

Jenny er jo livlig og empatisk og vi mener hun vil være godt egnet til å geleide håpefulle amatørkokker gjennom auditionrundene. Jenny er dessuten veldig glad i mat og matlagning, og det er jo en stor fordel når hun skal bruke mye tid de neste månedene blant mer eller mindre fristende retter fra hele Norge, utdyper hun.

Jenny Skavlan ble først kjent som jenta i Grandiosa-reklamen, men har de siste par årene blitt like kjent for sin deltakelse i *'Skal vi Danse'', samt fra filmene ''Død Snø'' og ''Fatso''.

Som sin onkel Fredrik Skavlan, får hun nå lede sitt eget tv-program for første gang.

Det er programmet "MasterChef: Norges nye mesterkokk" Skavlan skal lede. Programmet er en av storsatsingene på TV3 i 2010, og starter med auditionrunder i norske byer allerede i desember.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Man blir litt paranoid