Jenny får hjelp av Mette-Marit

Kronprinsesse Mette-Marit og programleder Jenny Skavlan samarbeider om et nytt bokprosjekt.

MOTELØVE: Jenny Skavlan har designet klær for Bik Bok. Nå skriver hun bok om gjenbruk og får hjelp av kronprinsesse Mette-Marit.  Foto: Stella Pictures
MOTELØVE: Jenny Skavlan har designet klær for Bik Bok. Nå skriver hun bok om gjenbruk og får hjelp av kronprinsesse Mette-Marit. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor ble Jenny Skavlan (26) kåret til årets best kledde kjendis av stjernestylist Jan Thomas. Programlederen er lidenskapelig opptatt av klær og mote og har blant annet designet egne kolleksjoner for klesmerket Bik Bok.

Skavlan er glad i vintage og gjenbruk, og har flere ganger dukket opp på premierer i hjemmesydde klær.

Nå skriver hun hobbybok om gjenbruk av gamle klær, og ifølge Dagbladet vil også kronprinsesse Mette-Marit bidra i boken.

Ifølge avisen vil kronprinsessen dukke opp i et kapittel som handler om vintageklær.

Verken bokforlaget eller Slottet har hittil kommentert Mette-Marits tilknytning til bokprosjektet.

Kronprinsessen viste også tidligere i vår at hun er opptatt av gjenbruk da hun donerte klær, vesker og sko fra sin egen garderobe til miljønettsiden bloppis.no.

Skavlans bok «Sy om» og lanseres i midten av august.

- Dette er noe Jenny har drevet med i flere år. Hun har vist seg på den røde løperen i omsydde klær ved flere anledninger, sier presseansvarlig i Aschehoug Mette Solberg Fjeldheim til Dagbladet.
  
Bloppis er heleid av Aller Media, som Seoghør.no også er en del av.
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nyheten om Mette-Marit gikk verden rundt  
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer