Jenny er sangfestens motedronning

Jenny Skavlan strålte i gull under Melodi Grand Prix-finalen lørdag kveld.

BEST KLEDD: For to år siden ble Jenny Skavlan kåret til best kledde kvinne av Jan Thomas, og under semifinalene og finalen i Melodi Grand Prix har hun strålt fra scenen i vakkert design. Foto: Stella Pictures
BEST KLEDD: For to år siden ble Jenny Skavlan kåret til best kledde kvinne av Jan Thomas, og under semifinalene og finalen i Melodi Grand Prix har hun strålt fra scenen i vakkert design. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sceneantrekkene har alltid spilt en stor rolle i Melodi Grand Prix - fra slengbukser på 1970-tallet til Bobbysocks uforglemmelige paljettjakker.

Og det er ikke bare artistene som skal skinne på scenen. Sangkonkurransen har virkelig fått en motedronning i programleder Jenny Skavlan (27), som både i fjor og i år har sett ut som en superstjerne i hver sending.

Endrer kjolene

I tre semifinaler har Jenny strålt på scenen i flott design. I første semifinale bar hun en kremhvit silkekjole med broderier. Kjolen var fra luksusmerket Balmain, men kjøpt på Fretex. Enkelte detaljer var selvsagt endret for å gjøre den perfekt for Jenny.

- Den er bare lagt litt opp, også har jeg «pædda» den litt for å gi den litt mer shwung over silhuetten. Det er det kostymedamene hos NRK som har gjort. Jeg er med og planlegger, og så blir det gjort for meg. Det er veldig luksus, for jeg er vant til å sy disse selv, fortalte Skavlan til Se og Hør.

Nærmere bestemt er det NRKs kostymedesigner Lani Egede-Nissen som designer antrekkene, mens systuen på NRK syr eventuelle justeringer og tilpasninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer