FLOTT PAR: Det vordende foreldreparet Thomas Gullestad og Jenny Skavlan strålte sammen på Costume Awards i Oslo nylig. «Fingern» skrøt gladelig av sin vakre kone på den røde løperen. Foto: Andreas Fadum
FLOTT PAR: Det vordende foreldreparet Thomas Gullestad og Jenny Skavlan strålte sammen på Costume Awards i Oslo nylig. «Fingern» skrøt gladelig av sin vakre kone på den røde løperen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Jenny er helt nydelig som gravid

Thomas Gullestad synes at kona er flottere enn noensinne, et par måneder før paret blir foreldre.

Publisert

SEOGHØR.NO: I oktober kom den gledelige nyheten om at Jenny Skavlan (29) og Thomas «Fingern» Gullestad (35) venter sitt første barn.

Det norske stjerneparet, som giftet seg våren 2014, strålte sammen på Costume Awards i Oslo nylig.

Da Se og Hør tok en prat med det vordende foreldreparet på den røde løperen, var «Fingern» full av lovord om sin gravide kone.

- Jeg synes hun er helt nydelig som gravid – flottere enn noensinne, skryter den blivende ettbarnsfaren til Se og Hør, mens han titter stolt bort på kona.

Se video av kjendisene på Costume Awards 2016 nedenfor:

Må fikse praktiske ting

Den stilsikre designeren, programlederen og «Sy om»-forfatteren røpet på sin side at hun og ektemannen snakker masse om barnet og at de gleder seg «helt enormt».

- Men vi ligger litt bakpå når det gjelder praktiske ting og utstyr. Det er jo selvfølgelig vik­tig, så det er ikke det at vi igno­rerer det, forsikrer Jenny, som ikke vil avsløre kjønnet på bar­net helt ennå.

Saken fortsetter under bildet.

I GODT HUMØR: Thomas Gullestad viste frem grimasene sine, mens Jenny Skavlan viste babymagen, på årets Costume Awards på Gamle Logen i Oslo.  Foto: Andreas Fadum
I GODT HUMØR: Thomas Gullestad viste frem grimasene sine, mens Jenny Skavlan viste babymagen, på årets Costume Awards på Gamle Logen i Oslo. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Les hele intervjuet med Jenny Skavlan og Thomas Gullestad i ukens Se og Hør!

Sprek under svangerskapet

Tidligere har Jenny, som har all verdens jern i ilden, fortalt til Seoghør.no at formen har vært fin så langt i svangerskapet. Det er ventet at hun og Thomas kan ønske sin førstefødte velkommen til verden i april.

I januar viste 29-åringen frem babymagen på Vixen Blog Awards i Oslo, der hun strålte i et kremhvitt antrekk:

- Det går kjempebra. Jeg vil anbefale dette. Det er helt topp! Det er selvfølgelig veldig individuelt, men jeg er i toppform og synes det er veldig stas og veldig hyggelig, sa Jenny om graviditeten til Seoghør.no den gang.

Se intervju med Jenny Skalvan og andre kjendiser på Vixen Blog Awards 2016 nedenfor:

Mange jern i ilden

Selv om livet som småbarnsforeldre sikkert blir hektisk for Jenny og ektemannen, er det profilerte paret svært vant til en travel timeplan.

I fjor satte Thomas «Fingern» Gullestad alle kluter til i Stian Blipps (26) TV 2-program «Mitt Dansecrew», der Klovner i kamp-stjernen gikk helt til topps i finalen.

- Han vant, han vant. Jeg er så ekstremt stolt og dette viser at ekstremt hardt arbeid lønner seg og at det er det man må satse på. Nå skal vi feire med å ha FRI, sa en lettet Jenny til Seoghør.no den gang.

Også den vordende ettbarnsmoren er kjent for å stå på, og de siste årene har Jenny Skavlan hatt fingrene i et utall forskjellige prosjekter.

I 2014 sydde hun om flere av kjolene til kronprinsesse Mette-Marit (42) for Fretex, og samme år lanserte hun gjenbruksstuntet «Phulekalender» på bloggen sin. Ved å bruke samme kjole i de 24 dagene frem til julaften 2014, håpet Skavlan å inspirere andre til et mer nøkternt klesforbruk.

Saken fortsetter under bildet.

STILIG DUO: I forbindelse med Fretex sine gjenbruksdager i Fredrikstad høsten 2014, sydde Jenny Skavlan om flere av kjolene til kronprinsesse Mette-Marit.  Foto: Andreas Fadum
STILIG DUO: I forbindelse med Fretex sine gjenbruksdager i Fredrikstad høsten 2014, sydde Jenny Skavlan om flere av kjolene til kronprinsesse Mette-Marit. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Gjenbruk og miljøvern

I fjor tok hun en brudekjoleutfordring fra bruden Anne-Malin Sørland Aase (26) på strak arm, og sydde om tre arvede brudekjoler til en drømmekjole.

Se videointervju med Jenny og Anne-Malin nedenfor:

Nylig røpet Jenny Skavlan på Instagram at hun er i gang med innspillingen av «Børning 2» - med babymagen godt synlig. Og høsten 2015 ledet hun TV-aksjonen til inntekt for Regnskogfondet.

Flere måneder før TV-aksjonens sending reiste miljøpris-vinneren på tur til Papua Ny-Guinea for å lære om Regnskogfondets arbeid og møte urbefolkningen der.

- Vi kan ikke være den griske generasjonen som meiet ned regnskogen, vi skylder fremtidige generasjoner mer enn det. Jeg tror det er kjempeviktig at barn og unge lærer mer om regnskogen, og om de store klimaendringene som tap av regnskogen fører til, sa Jenny Skavlan til Seoghør.no i oktober - få dager før hun røpet babynyheten.

ENGASJERT: I fjor besøkte Jenny Skavlan Papua Ny-Guinea i forbindelse med TV-aksjonen 2015, som var til inntekt for Regnskogfondet.  Foto: NRK
ENGASJERT: I fjor besøkte Jenny Skavlan Papua Ny-Guinea i forbindelse med TV-aksjonen 2015, som var til inntekt for Regnskogfondet. Foto: NRK Vis mer

LES OGSÅ: David og Victoria Beckham overrasket Harper

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer