Jennifer Garner:

Jennifers hønebilde vekker oppsikt

Overrasket Instagram-fansen.

PÅ INSTAGRAM: De siste månedene har Jennifer Garner delt bilder flittig på sosiale medier. Hennes siste innlegg overrasker. Foto: Splash News
PÅ INSTAGRAM: De siste månedene har Jennifer Garner delt bilder flittig på sosiale medier. Hennes siste innlegg overrasker. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Frem til begynnelsen av september hadde ikke skuespiller Jennifer Garner (45) noen profil på Instagram, men 1. september opprettet hun en profil og delte sitt første bilde.

Siden den gang har hun delt flere usminkede bilder og videoer på bildedelingstjenesten, og har allerede fått godt over 600 000 følgere.

«Mean Girls»

Og nå får 45-åringen internasjonal oppmerksomhet, etter at hun mandag denne uken la ut et bilde hvor hun er på tur med et av kjæledyrene sine.

- Hvis det ikke er en kyllingdame-dag, da burde det virkelig være en. Mitt liv blir mer spennende hele tiden, skriver Jennifer under bildet og fortsetter:

- Møt en av våre damer. Regina George. Regina elsker lange turer, insekter og kål. Regina hater ... karbohydrater.

Mye tyder på at Jennifer og familien har hentet inspirasjon fra filmen «Mean Girls» da de døpte kyllingen, noe hun bekrefter med hashtaggene under bildet.

Dette er imidlertid ikke første gang Garner har delt bilde av kjæledyrene sine.

I en hvit t-skjorte og med en bag hvor det står «Chicken Y´all», holder hun to svarte kyllinger og har en, som tilsynelatende ser ut til å være Regina George, i baggen.

Også der hamstrer hun lovord fra fansen.

- Jeg skulle ønske jeg var de kyllingene, kommenterte en følger i kommentarfeltet.

Flere internasjonale medier som People og Daily Mail har omtalt Garners siste innlegg.

God tone

Til tross for at det tidligere i år ble kjent at skilsmissen mellom Jennifer og eksmannen Ben Affleck (45) var et faktum, virker det som de to har en god tone likevel.

Selvom Ben har funnet lykken med sin nye flamme, produsenten Lindsay Shookus (37), ble eksparet nylig observert sammen, mens de tok med to av sine tre barn ut for å spise is.

Duoen ble nemlig observert ved Rori´s Artisanal Creamery i Santa Monica, sammen med sine to døtre Violet (11) og Seraphina (8), og de fire så ut til å kose seg da de spiste is sammen.

I PAPPAS ARMER: Ben Affleck holder godt rundt datteren Violet mens de venter på iskremen. Lillesøsteren Seraphina følger spent med. Foto: Shutterstock
I PAPPAS ARMER: Ben Affleck holder godt rundt datteren Violet mens de venter på iskremen. Lillesøsteren Seraphina følger spent med. Foto: Shutterstock Vis mer
VENNER: Ben Affleck var ikke redd for å vise sin kjærlighet overfor ekskona. Foto: Shutterstock
VENNER: Ben Affleck var ikke redd for å vise sin kjærlighet overfor ekskona. Foto: Shutterstock Vis mer

Paret, som hadde vært gift i 10 år da de annonserte at de skulle skille lag, så ut til å hygge seg i hverandres lag, og Ben var ikke redd for å berøre ekskona. Nok en gang så det ut til at de har klart å bevare vennskapet gjennom skilsmisseprosessen.

Ben klemte på både Jennifer og døtrene da de tilbrakte tid sammen etter at beskyldningene mot han har ramlet inn. Skuespiller-duoens sønn, Samuel (5) var ikke med.

LES OGSÅ: Derfor falt Kourtney for sin 14 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer