Jennifer Anistons ekteskapsbrudd:

- Jennifers hemmelige telefonsamtale til Brad etter bruddet

Kilder nær stjernene hevder Brad trøster Jennifer i den tunge tiden etter ekteskapsbruddet.

SØKER TRØST HOS EKSMANNEN: Ifølge kilder nær stjernene, skal Jennifer angivelig ha hatt lange samtaler med Brad Pitt rundt ekteskapsproblemene med Justin Theroux. Denne uken bekreftet Jennifer og Justin at de går hver til sitt. Her jennifer Aniston og Brad Pitt avbildet mens de to fortsatt var gift i 2004, ett år før skilsmissen. Foto: Reuters
SØKER TRØST HOS EKSMANNEN: Ifølge kilder nær stjernene, skal Jennifer angivelig ha hatt lange samtaler med Brad Pitt rundt ekteskapsproblemene med Justin Theroux. Denne uken bekreftet Jennifer og Justin at de går hver til sitt. Her jennifer Aniston og Brad Pitt avbildet mens de to fortsatt var gift i 2004, ett år før skilsmissen. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Nyheten om ekteskapsbruddet mellom Jennifer Aniston (49) og ektemannen Justin Theroux (46) har rystet kjendisverden.

At forholdet brast etter to år som mann og kone, annonserte de selv denne uken gjennom en felles uttalelse til nyhetsbyrået AP.

LANGE SAMTALER: Ifølge kildene skal Brad og Jennifer ha hatt en lang, og tårevåt teleforsamtale. Her er de sammen i 2003. Foto: AP
LANGE SAMTALER: Ifølge kildene skal Brad og Jennifer ha hatt en lang, og tårevåt teleforsamtale. Her er de sammen i 2003. Foto: AP Vis mer

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser fram til å fortsette vennskapet vårt, het det blant annet i uttalelsen.

Nå hevder kilder nær stjernene til nettstedet In Touch at Jennifer har søkt trøst hos sin eksmann Brad Pitt (54) i den tunge perioden.

- Jennifer tok nylig en lang og tårevåt telefonsamtale til Brad en sen kveld, hvor hun forklarte at Justin hadde dratt til østkysten for tre måneder siden og at hun følte at han aldri kom til å komme tilbake, skal kilden ha uttalt til nettstedet.

Hun skal også ha fortalt sin tidligere ektemann om problemene i ekteskapet med Justin.

- Hun fortalte ham om alle feilstegene og problemene i forholdet, og Brad ga henne de trøstende ordene hun trengte å høre.

Jennifer Aniston filmes på rød løper og på gata Video licensed from Splash Vis mer

Gjorde det samme

Da Brad gjennomgikk bruddet med kona Angelina Jolie (42) i september 2016, hevdet en kilde til US Weekly at Brad også tok kontakt med Jennifer, til tross for at hun den gangen fortsatt var gift med Justin.

- Brad betrodde seg til henne. Han fortalte at han har det vanskelig etter bruddet, og så tekstet de litt frem og tilbake om hyggelige ting fra fortiden, forteller en kilde til nettstedet.

Ifølge nettstedet hadde kontakten startet ved at Brad sendte Jennifer en bursdagshilsen på hennes 48-års dag 11. februar i fjor. Han skal på daværende tidspunkt ikke lenger ha hatt ekskonas telefonnummer, og måtte få tak i nummeret via gamle venner.

- Angrer på bruddet med Jennifer

Kilder nær Brad har tidligere uttalt til In Touch at Brad skal angre på bruddet med Jennifer, og at han i tiden etter bruddet med Angelina skal ha forstått at bruddet med sin første kone var sitt livs største feilgrep.

VAR GIFT: Brad Pitt og Jennifer Aniston var gift fra 2000 til 2005, og var blant Hollywoods mest omtalte kjendispar. Foto: NTB scanpix
VAR GIFT: Brad Pitt og Jennifer Aniston var gift fra 2000 til 2005, og var blant Hollywoods mest omtalte kjendispar. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Han har forstått at det å forlate Jennifer for Angelina var et av de største feilgrepene i hans liv, uttalte kilden, og la til:

- Selv om han ikke er forelsket i Jennifer, så forstår han hvor høyt han elsker henne. Brad forteller hele tiden til vennene at han ser alt mye klarere nå, har kilden uttalt til nettstedet.

Kilden hevdet også at Brad, dersom han fikk muligheten, ikke ville nølt med å gi Jennifer en ny sjanse, ettersom hun er hans livs kjærlighet, men at kjærligheten stikker så dypt at han aldri ville drømt om å ødelegge «Venner for livet»- stjernens ekteskap med Justin.

Nå som også Jennifers ekteskap er over spekuleres det for fullt i om paret vil finne sammen på nytt, også blant fansen på Twitter.

«Historien om gjenforening mellom Brad Pitt og Jennifer Aniston begynner om 4, 3, 2.....», skriver en Twitter-bruker.

«Jennifer Aniston og Justin Theroux har annonsert at de skal skilles. Jeg er nysgjerrig i å vite om hun og Brad Pitt har snakket i det siste», skriver en annen.

Dette nemlig er første gang siden skilsmissen at både Jennifer og Brad er single samtidig.

LES OGSÅ: ​Jolie klarte ikke å se på Jennifer Aniston

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer