Jennifer "vant" huset

Brad Pitt og Jennifer Aniston har fordelt eiendelene etter skilsmissen. Se hvem som fikk hva.

Publisert
Sist oppdatert

De var verdens heteste par. Nå er skilsmissen i boks - og alle eiendelene fordelt. Brad Pitt (42) beholder filmselskapet de startet sammen, mens Jennifer beholder huset de bodde i.


Parets herregård i Beverly Hills er til salgs, og det er nå Jennifer Aniston (37) som er selger. Huset er verdsatt til 200 millioner kroner. Men det ryktes at det blir vanskelig å selge til den prisen.


Brad Pitt beholder rettighetene til filmselskapet Plan B - som har vært med på å lage 12 filmer. Blant selskapets største suksesser er "Charlie og sjokoladefabrikken". Jennifer vil beholde en liten aksjepost i Plan B - som er bokført til 320 millioner kroner.


Avtalen ble underskrevet 11. februar - på Jennifers 37-årsdag.


Det listes også opp hvem som beholder hvilke biler, og her har de hovedsaklig fått beholde de bilene de selv har kjøpt og brukt. Totalt skal det være fordelt eiendeler for drøye 700 millioner kroner i avtalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer