Jennifer valgte «Friends»-kollega som forlover

Courteney Cox fikk den store æren.

GODE VENNINNER: Jennifer Aniston og Courtney Cox har kjent hverandre i flere tiår. Til bryllupet var det ingen tvil om at Jennifer skulle velge Courtney som forlover. Dette bildet er fra 2002. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNINNER: Jennifer Aniston og Courtney Cox har kjent hverandre i flere tiår. Til bryllupet var det ingen tvil om at Jennifer skulle velge Courtney som forlover. Dette bildet er fra 2002. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag denne uken ble Jennifer Aniston (46) endelig gift med sin Justin Theroux (43). Og selv om Anistons foreldre ikke kunne være til stede, var heldigvis hennes nærmeste venner der.

Og det var ikke hvem som helst som fikk æren av å være stjernens forlover. Mange fans av TV-serien «Friends» vil glede seg over nyheten om at det var Courteney Cox (51), som spilte rollen som «Monica», som var Anistons forlover. Det melder People.

Brudgommens forlover ble Justins gode venn og berømte tatovør Scott Campbell.

SØTE: Det nygifte paret hoppet rett på privatfly til Bora Bora. Foto: SipaUSA
SØTE: Det nygifte paret hoppet rett på privatfly til Bora Bora. Foto: SipaUSA Vis mer

Det var kun 75 gjester i bryllupet, inkludert «Friends»-kollega Lisa Kudrow, Ellen DeGeneres og Jimmy Kimmel.

Den mystiske artisten Sia, fremførte sin «Chandelier» etter parene utvekslet bryllupsløfter. Festen skal ha holdt på til klokken tre om natten, hvor forlover Cox skal ha forlatt festen sist.

Bare timer senere ble det nygifte paret sett da de gikk om bord i sitt privatfly, for å dra på bryllupsreise til Bora Bora.

Justin og Jennifer har siden de to ble kjærester i 2011 reist jorden rund, og har blant annet pleiet kjærligheten i Mexico, på den eksotiske øya Bora Bora i Stillehavet og i vakre Italia.

Det er første gang Theroux smies i hymens lenker, mens Jennifer Aniston sier «I do» for andre gang. I perioden 2000 til 2005 var hun gift med Hollywood-kjekkasen Brad Pitt (51).

Hør Sias «Chandelier» under:

LES OGSÅ: Aniston delte nostalgisk 90-tallsbilde med fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer