Jennifer tabbet seg ut på den røde løperen

Jennifer Aniston viste mer enn planlagt på sin siste filmpremiere...

Se video fra filmpremieren øverst i saken!
 
SEOGHØR.NO: Jennifer Aniston (44) viste seg fra sin best side for fotografene på premiere av sin siste film «Call Me Crazy», men det var skuespillerens rygg som fikk mest oppmerksomhet.

Aniston hadde på seg en kort sort kjole, og det stroppeløse antrekket avslørte store arr på Jennifers rygg.

Hvite sirkler på ryggen tyder på at 44-åringen hadde tatt en såkalt koppebehandling, der kroppen stimuleres med varme glasskopper. 

Merkene forsvinner som regel innen en uke, men Aniston hadde tydeligvis ikke tid til å vente og forsøkte istedet å skjule dem med sminke. Det sterke lyset fra fotografenes kameraer avslørte derimot den flaue tabben.

Sminketabben til tross, var det en stor kveld for den søte stjernen som har produsert TV-filmen «Call Me Crazy» som handler om mentale lidelser. 

Aniston har fått med flere av sine stjernevenner på laget og Jennifer Hudson medvirker i filmen, samt Octavia Spencer, Sarah Hyland, Melanie Griffith, Ashley Judd og Brittany Snow.   

Se traileren for filmen under.  

Ting går ikke alltid som planlagt på den røde løperen. Nylig blottet Jordin Sparks brystene foran fotografene, det samme gjorde Emma Watson på en filmpremiere.   

  
LES OGSÅ: Ønsker seg to bryllup