Drake og Jennifer Lopez:

- Jennifer og Drake er sammen for å selge musikk

Kilder hevder at romansen eksisterer av komersielle grunner. 

HET ROMANSE?: Jennifer Lopez og Drake la ut flere bilder av seg selv i sosiale medier. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix, Instagram
HET ROMANSE?: Jennifer Lopez og Drake la ut flere bilder av seg selv i sosiale medier. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix, Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uka la Jennifer Lopez (47) og rapperen Drake (30) ut bilder sammen i sosiale medier som fikk nettet til å koke.

Drake skal nemlig ha funnet kjærligheten med hele 17 år eldre Jennifer. På Instagram-kontoen til både Drake og «J. Lo» er det lagt ut svært romantiske bilder av dem to sammen.

Jennifers bilde viser at hun og «One Dance»-sangeren koser tett med hverandre, mens den 30 år gamle rapstjernen har lagt ut en selfie med «Jenny from the block».

Anklages for bløff

Romanseryktene mellom de to har eksistert i månedsvis, og bildene ble av mange tolket som en slags bekreftelse på at de to er sammen. De ble nylig observert kyssende, som igjen mange tok som et tegn på at paret virkelig var sammen.

Det er derimot ikke alle som er av samme romantiske oppfatning.

ROMANSERYKTER: Jennifer Lopez skal ha funnet tonen med rapperen Drake. Sammen har begge to lagt ut flere bilder på Instagram som får ryktebørsen til å gå i taket. Foto: NTB scanpix
ROMANSERYKTER: Jennifer Lopez skal ha funnet tonen med rapperen Drake. Sammen har begge to lagt ut flere bilder på Instagram som får ryktebørsen til å gå i taket. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge Page Six finnes det enkelte der ute som mener at forholdet deres er bygget på alt annet enn kjærlighet. Det mistenkes at de to snart skal gi ut musikk sammen, og at forholdet er en måte å promotere den på.

Torsdag kveld var begge til stede på festen «Winter Wounderland Prom» i Las Vegas, der de ble observert kyssende og dansende sammen. De ble også kåret til ballets konge og dronning.

Det er videoer fra eventet som har fått folk i musikkbransjen til å undre. Der kan man nemlig høre deler av en låt som involverer begges vokal.

- Dette forholdet er falskt. Det er et PR-stunt for å skape blest rundt musikken de lager. Om Jennifer og Drake egentlig datet, hadde de vært mer private rundt det, sier en kilde til nettsiden.

Han stiller også spørsmål ved om rapstjernen innser at det ser rart ut å utrope kjærlighet til Rihanna, som han gjorde under MTVs VMA-utdeling, og bare måneder etterpå date en annen popstjerne.

Verken Drake eller Jennifer har kommentert uttalelsene, eller forholdet sitt.

Isfront

Det kan virke som om Rihanna har fått med seg romansen. Skjønnheten fra Barbados valgte nemlig å avfølge Jennifer på Instagram i julehelga, som et stikk mot ekskjæresten Drake.

Hun har tidligere hatt god kontakt med Lopez, og sendte henne tidligere i år noen sko fra egen kolleksjon. I skoesken lå det et brev der det sto at Jennifer sannsynligvis kom til å «rocke» skoene bedre enn Rihanna selv.

Kjendisparet har nå roet seg inn i en real romjulsfloke med Rihanna, som er kjent for å ikke la ting gå usagt hen. Dette er nok ikke det siste man hører om denne saken.

EKSKJÆRESTER:  Drake og Rihanna har siden 2009 hatt et av-og-på forhold. Selv om det er syv år siden de først ble et par, ser det ikke ut til at de klarer å glemme hverandre. Her fotografert i august under MTVs Video Music Awards. Foto: NTB scanpix
EKSKJÆRESTER: Drake og Rihanna har siden 2009 hatt et av-og-på forhold. Selv om det er syv år siden de først ble et par, ser det ikke ut til at de klarer å glemme hverandre. Her fotografert i august under MTVs Video Music Awards. Foto: NTB scanpix Vis mer

Drake og Rihanna har vært av og på siden 2009, og har flere ganger vist kjærligheten sin offentlig. Det var først for syv år siden de to superstjernene ble et par, og har siden den gang gjenopptatt romansen flere ganger.

Senest i februar svirret romanseryktene for fullt mellom dem, men måneden etter avslørte en kilde at forholdet nok en gang hadde tatt slutt.

- Moren til Rihanna, Monica Braithwaite, synes at Drake er overvurdert og at han er for svak for jenta hennes, sa en kilde til OK! Magazine, ifølge Rumorfix.no.

I fjor ble Rihanna koblet med Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio (41) og Formel 1-føreren Lewis Hamilton (31).

Gullstrupen hadde også et seriøst forhold med sangeren Chris Brown (26), men de brøt etter han utførte stygg vold mot henne i februar 2009.

Drake på sin side hadde en kort flørt med Lenny Kravitz' datter Zoë Kravitz (27) i 2014 og har flere ganger vært koblet med tennis-stjernen Serena Williams (34). For noen uker tilbake ble han koblet med modell Hailey Baldwin.

LES OGSÅ: - Hjertet mitt knuses akkurat nå