EKSPARET: Brad og Jennifer var lenge Hollywoods superpar. Nå er de i ferd med å bygge opp et vennskap etter bruddet. Foto: All Over Press
EKSPARET: Brad og Jennifer var lenge Hollywoods superpar. Nå er de i ferd med å bygge opp et vennskap etter bruddet. Foto: All Over PressVis mer

Jennifer møtte Brad

Jennifer Aniston fikk hilse på både eks-kjæresten og vesle Shiloh da Brad stakk innom Los Angeles.

- Åh, så nydelig.


SEHER.NO: Jennifer Aniston (38) sparte ikke på superlativene da hun møtte eksmannen Brad Pitts (43) biologiske datter, Shiloh (1), for første gang. Møtet fant sted mens den stolte far promoterte filmen "Ocean's Thirteen" i Los Angeles.


 - De var sammen i litt over en time. Det var veldig følelsesladet. Jennifer holdt babyen og sa at hun var nydelig, sier en kilde ifølge Contactmusic.


Jennifer og Brad gikk fra hverandre for to år siden, og begge de to superkjendisene har vært involvert i nye forhold siden den gang.


- De prøver å være håndtere situasjonen som voksne mennesker. Nå som de begge sannsynligvis har kommet videre etter bruddet, kan de prøve å bygge opp et vennskap, sier en kilden ifølge nettstedet Contactmusic.


Det er uvisst om Brads kjæreste, Angelina Jolie (32), visste om møtet eller ei.


På tross av at hun topper listen over historiens største sex-symboler, sliter hun med selvtilliten og frykter at kjæresten skal være utro. Hun har særlig vært redd for at Brad skal gå tilbake til ekskona. 


I tillegg til den biologiske datteren Shiloh har  "Babel"- skuespilleren og "årets Hollywood mamma" adoptert barna Maddox (5), Pax Thien (3), Zahara (2).


Jennifer på sin side er fortsatt barnløs. 


LES OGSÅ: SE KJENDISENES SEXKJEDE.