Jennifer mistet ringen

Det er ikke alltid like lett å passe på diamantene.

DRAMA: Det så ganske dramatisk ut der et øyeblikk for kjærlighetsringen. Ellers smiler lykken til Ben og Jennifer... Foto: AP
DRAMA: Det så ganske dramatisk ut der et øyeblikk for kjærlighetsringen. Ellers smiler lykken til Ben og Jennifer... Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det sa klirr, klirr - trill, trill da Jennifer Garner (34) skulle leke litt med ringen hun hadde fått av sin kjære her forleden. Jen var nemlig litt klumsete, og på et vips forsvant diamantringen ned i et hull.

 

Elektra-stjernen fikk ringen i gave av ektemannen Ben Affleck etter at hun hadde født deres ett år gamle datter Violet.

 

I et intervju på US TV show fortalte Jen:

- Han ga meg en fantastisk vakker ring, men en dag da jeg satt jeg og fingret litt med den, skled den plutselig av. Den falt under is-maskinen vår, og videre ned i et rør.

 

Jen avslørte under TV-programmet at hun ikke hadde fortalt noe til Ben om det som hadde skjedd.   - Jeg måtte ringe en rørlegger, som kom og demonterte hele sulamitten. Heldigvis fant han ringen. Men Ben vet ikke noe om dette. Oj, kaskje jeg burde ha advart ham før i kveld.

 

Mon tro om han kanskje har fått det med seg nå...


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer