SPÅR I KORT: Jennifer Love Hewitt og kjæresten Ross McCall var helt oppslukt av de mystiske kortene spåkonen la framfor dem. Foto: All Over Press
SPÅR I KORT: Jennifer Love Hewitt og kjæresten Ross McCall var helt oppslukt av de mystiske kortene spåkonen la framfor dem. Foto: All Over PressVis mer

Jennifer Loves Ross

Ser spåkonen barn og bryllup?

Overtroisk stjerne!


SEHER.NO: Jennifer Love Hewitt (28) og hennes skotske skuespiller-kjæreste Ross McCall (31) storkoste seg da de nylig besøkte en spåkone for å få et stjålent innblikk i fremtiden.


Ansiktsuttrykkene vekslet mellom smil og forundring, men latteren satt hele tiden løst, og det forelskede paret lyttet ivrig til alt spåkonen hadde å si om deres felles fremtid.


"Party of Five"-stjernen og Ross møtte hverandre for litt over ett år siden da Ross hadde en gjesterolle i TV-serien "Ghost Whisperer" hvor Jennifer har hovedrollen. Siden den gang har paret vært uadskillelige.


Den vakre brunetten har flere ganger blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner, og har en kropp mange jenter ville dødd for.


- Jeg har akkurat akseptert at de er et flott tilbehør til et hvert antrekk, har Hewitt, som er frontfigur i en reklamefilm for BH-produsenten Hanes, sagt i et intervju med Playboy om sine bryster.  


Hva kortene sa om en videre karriere innen undertøysbransjen vites ikke, men gutta boys ville garantert ikke satt foten ned hvis det var opp til dem.
LES OGSÅ: Jennifers sexy BH-reklame!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.