Jennifer Love Hewitt ble mamma for annen gang

Skuespilleren avslører allerede nå hva den nyfødte skal hete.

BLE TOBARNSMOR: Skuespiller Jennifer Love Hewitt elsker å gå gravid, og ble nylig utnevnt til frontfigur for kosmetikkmerket Palmers svangerskapsprodukter. Her på en reklamesinnspilling for merket i slutten av mai - omlag en måned før fødselen.  Foto: Ap
BLE TOBARNSMOR: Skuespiller Jennifer Love Hewitt elsker å gå gravid, og ble nylig utnevnt til frontfigur for kosmetikkmerket Palmers svangerskapsprodukter. Her på en reklamesinnspilling for merket i slutten av mai - omlag en måned før fødselen. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV-stjernen Jennifer Love Hewitt (36), kjent fra serier som «Party of Five», «Ghost Whisperer» og «Criminal Minds», er blitt mamma igjen.

Det bekrefter talspersonen hennes overfor People.

Den nyfødte gutten kom til verden onsdag og har allerede fått navnet Atticus James Hallisay.

Jennifer og ektemannen, «American Sniper»-skuespiller Brian Hallisay (36), har fra før av datteren Autumn James (18 mnd).

Ekteparet avslørte at de ventet barn nummer to i starten av januar, et drøyt år etter deres førstefødte kom til verden. Lille Autumn ble nemlig født i slutten av november 2013, få dager etter at foreldrene giftet seg i hemmelighet.

- Jeg føler meg på mitt beste når jeg er gravid, noe som sikkert betyr at jeg burde få 18 barn. Det kommer ikke til å skje, men jeg føler meg bra, fortalte Hewitt i april ifølge People.

Saken fortsetter under bildet.

UNG STJERNE: Nesten 20 år har gått siden Jennifer Love Hewitt (midten) spilte i skrekkfilmen «Fryktens sommer» sammen med Ryan Phillippe og Sarah Michelle Gellar. Nå tar hun en pause fra karrieren for å være tobarnsmor på heltid. Foto: NTB Scanpix
UNG STJERNE: Nesten 20 år har gått siden Jennifer Love Hewitt (midten) spilte i skrekkfilmen «Fryktens sommer» sammen med Ryan Phillippe og Sarah Michelle Gellar. Nå tar hun en pause fra karrieren for å være tobarnsmor på heltid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil ikke ha barnepike

Etter at Jennifer og Brian, som har spilt mot hverandre i serien «The Client List», fikk sitt første barn klarte de seg uten barnepike eller annen ekstra hjelp.

- Vi hadde aldri noe slikt. Det har vært veldig interessant å bare gjøre alt selv, sa Hewitt til People i mai.

Også stjerneparet Ashton Kutcher (36) og Mila Kunis (31), som fikk datteren Wyatt Isabelle (9 mnd) i fjor, har uttalt at de ikke ønsker å bruke barnepike.

Det å ha to barn på under to år vil utvilsomt bli krevende for de nybakte foreldrene. I starten av mai ble det kjent at Jennifer Love Hewitt slutter i «Criminal Minds» for å konsentrere seg om familieforøkelsen.

- Hun har termin i juli, akkurat når vi skal begynne å spille inn neste sesong. Det ville ikke være mulig for henne å kombinere rollen med det å være mamma for et lite barn, uttalte «Criminal Minds»-produsent Erica Messer dengang.

LES OGSÅ: - Jeg liker å kombinere dem med gifteringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer