Jennifer Lopez viste frem sin trente mage

Komplimentene haglet da Jennifer Lopez la ut et sminkefritt treningsselfie på Instagram.

EVIG UNG: Til tross for at Jennifer Lopez nærmer seg 50 år, så har hun en av de mest misunnelsesverdige kroppene i Hollywood. Foto: NTB Scanpix
EVIG UNG: Til tross for at Jennifer Lopez nærmer seg 50 år, så har hun en av de mest misunnelsesverdige kroppene i Hollywood. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Jennifer Lopez (46) er ikke bare berømt for sin vakre stemme. Hun er også kjent for sin veldreide kropp.

Tvillingmoren har aldri lagt skjul på at hun er opptatt av en sunn livsstil og rent kosthold, og at hun jobber hardt for å se bra ut.

Og hennes dedikasjon gir virkelig resultater.

Gotta get it in... #workinonmyfitness #gymtime #cardio #thereIamwithnomakeupagain! Lol

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Denne uken postet nemlig en sminkefri Lopez dette bildet av seg selv i treningsklær med bar mage:

 

Fikk skryt fra fansen

Og det tok ikke lang tid før komplimenter strømmet inn i kommetarfeltet.

- Dette er sannsynligvis et av dine vakreste bilder noensinne, skryter en.

- OMG, kunne ønske jeg hadde magemusklene hennes.

- Fin mage. Det er trist å se hvordan mange unge jenter allerede ser ut som de er i slutten av 30-årene, mens J-Lo er i midten av 40-årene og ser ut som om hun er et par og 30, mener en annen.

- Det er ingenting som er mer sexy enn en kvinne som tar vare på seg selv. For mye sminke er sygt uansett.

- Snakk om drømmekropp. Seriøst. Hun er 46! skriver en.

- Denne dama ser bare bedre og bedre ut desto eldre hun blir.

Mange hyller henne også for å inspirere dem til å begynne å trene, og i skrivende stund har bildet fått mer enn en halv million likes.

Saken fortsetter under bildet.

I TOPPFORM: Bildet til venstre er tatt av Jennifer Lopez i januar, mens bildet til høyre er fra da hun gikk gravid med tvillingene. Det er eksmannen Marc Anthony som holder henne på magen. Foto: NTB Scanpix
I TOPPFORM: Bildet til venstre er tatt av Jennifer Lopez i januar, mens bildet til høyre er fra da hun gikk gravid med tvillingene. Det er eksmannen Marc Anthony som holder henne på magen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Glad i grønt

Sist måned avslørte Jennifer at hun er nøye med hva hun og barna putter i seg.

- Vi spiser mye grønnsaker som asparges, rosenkål og grønnkål, avslørte hun til UsWeekly.

Men det blir tid til utskeielser også.

Dagen før hun postet det freshe treningsselfiet, koste hun seg med kake sammen med tvillingene Emme og Max som fylte åtte år.

- Gratulerer med dagen til lyspunktene i livet mitt. Dere har brakt med dere enorm glede fra samme sekund som dere ble født. Jeg er så stolt av hvem dere er og hvilke vakre, kjærlige og omsorgsfulle mennesker dere vokser til å bli, skrev hun på Instagram.

 
 

Som skuespiller og artist er Jennifer ofte på farten, noe som ofte gjør at det er vanskelig å få timeplanen til å gå opp. For å holde seg i form benytter hun seg derfor av to personlige trenere. En på USAs østkyst og en på vestkysten.

- Når jeg er i New York trener jeg med David Kirsch. Han er en fantastisk trener. Og når jeg er i Los Angeles, trener jeg med Tracy Anderson. Jeg liker balansen dette gir meg. De har to veldig forskjellige treningsstiler, og jeg er glad i å gi kroppen min variasjon, fortalte hun til nettstedet.

LES OGSÅ: Jennifer Lopez synes alkohol er bortkastede penger