Jennifer Lopez synes alkohol er bortkastede penger

Den flotte popstjernen tar sterk avstand fra Hollywood-kollegenes drikkevaner.

KUN ALKOHOLFRITT I GLASSET: Jennifer Lopez sier hun i mange år har sagt nei til alkohol og at hun aldri har forsøkt narkotika, siden hun vil være et godt eksempel for sine barn. Foto: © ©2005 Phil Ramey/RameyPix/Corbis
KUN ALKOHOLFRITT I GLASSET: Jennifer Lopez sier hun i mange år har sagt nei til alkohol og at hun aldri har forsøkt narkotika, siden hun vil være et godt eksempel for sine barn. Foto: © ©2005 Phil Ramey/RameyPix/Corbis Vis mer

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Jennifer Lopez (46) har gjennom sin karriere som både skuespiller og artist deltatt på utallige premierer, rød løper-eventer og glamorøse fester hvor champagnen flyter fritt.

Men til tross for dette vil man aldri se den mørke skjønnheten med en alkoholholdig drink i hånden sin. J-Lo er nemlig avholds.

46-åringen har aldri lagt skjul på at hun er opptatt av en sunn livsstil og rent kosthold, og er kjent for å ha en av filmbyens aller mest ettertraktede kropper.

Nå avslører Jennifer hvorfor hun ikke nyter et glass champagne eller to i hyggelige lag - men det er ikke fordi hun frykter at det vil gå ut over helsen. 

- Jeg drikker ikke alkohol. Jeg liker ikke smaken. Så det ville vært bortkastede penger. Jeg har aldri prøvd narkotika heller, forteller hun til The Independent, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

FORBILDE: Jennifer Lopez er takknemlig for oppdragelsen moren Guadalupe ga henne og sine to søstre. Her er de to på spasertur i NYC sommeren 2014.  Foto: Splash News
FORBILDE: Jennifer Lopez er takknemlig for oppdragelsen moren Guadalupe ga henne og sine to søstre. Her er de to på spasertur i NYC sommeren 2014. Foto: Splash News Vis mer

Inspirert av moren sin

På denne måten prøver også Lopez å være et godt forbilde for tvillingene Max og Emme (7) som hun har fra ekteskapet med Marc Anthony (47).

Selv har Jennifer alltid sett opp til hvordan moren, Guadalupe, oppdro henne og søstrene. Den tidligere læreren oppmuntret nemlig jentene til å følge drømmene sine og fikk dem til å tro at alt var mulig.

- Mamma sa at jeg kunne gjøre hva enn jeg ønsket med livet mitt. Jeg kunne til og med bli USAs president hvis jeg ville, fortalte hun lattermildt.

Saken fortsetter under bildet.

GIR ALT: Lopez her kjent for sine spektakulære opptredener, og forrige uke imponerte hun nok en gang i Las Vegas.  Foto: NTB Scanpix
GIR ALT: Lopez her kjent for sine spektakulære opptredener, og forrige uke imponerte hun nok en gang i Las Vegas. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjernespekket show

Den mørke skjønnheten befinner seg for tiden i Las Vegas hvor hun holder show på Planet Hollywood.

Under åpningsdagen nylig var det et stjernespekket lag som satt i salen. Justin Bieber (21), Kelly Osbourne (31), Rebel Wilson (35), Rosie Huntington-Whiteley (27) og Wilmer Valderrama (35) var bare et knippe av de kjente fjesene blant publikum.

Den australske komikeren Rebel Wilson, kjent fra blant annet «Pitch Perfect»-filmene, koste seg på showet, men var kanskje enda mer fornøyd over å få henge med den unge kjekkasen Bieber.
 
Saken fortsetter nedenfor.
 

Lopez' nye Las Vegas-show har blitt rost for sin kombinasjon av sensuelle sanger og energiske danserutiner. Og selv insisterer hun på å gi fans og publikum en uforglemmelig opplevelse.

- Jeg er ikke en like begavet vokalist som noen av jentene der ute, men jeg vet jeg er flink til å kommunisere. Det er en mye mer intim opplevelse, og det handler om ekte folk som opptrer. Ikke alle klarer det, sier hun, ifølge nettstedet.

«That '70s Show»-stjernen Wilmer Valderrama var tydelig imponert over den talentfulle tobarnsmoren. Han publiserte dette bildet fra kvelden på Instagram:

 

LES OGSÅ: Det var én ting J. Los kappe ikke klarte å skjule