Jennifer Lopez synes alkohol er bortkastede penger

Den flotte popstjernen tar sterk avstand fra Hollywood-kollegenes drikkevaner.

KUN ALKOHOLFRITT I GLASSET: Jennifer Lopez sier hun i mange år har sagt nei til alkohol og at hun aldri har forsøkt narkotika, siden hun vil være et godt eksempel for sine barn. Foto: © ©2005 Phil Ramey/RameyPix/Corbis
KUN ALKOHOLFRITT I GLASSET: Jennifer Lopez sier hun i mange år har sagt nei til alkohol og at hun aldri har forsøkt narkotika, siden hun vil være et godt eksempel for sine barn. Foto: © ©2005 Phil Ramey/RameyPix/Corbis Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Jennifer Lopez (46) har gjennom sin karriere som både skuespiller og artist deltatt på utallige premierer, rød løper-eventer og glamorøse fester hvor champagnen flyter fritt.

Men til tross for dette vil man aldri se den mørke skjønnheten med en alkoholholdig drink i hånden sin. J-Lo er nemlig avholds.

46-åringen har aldri lagt skjul på at hun er opptatt av en sunn livsstil og rent kosthold, og er kjent for å ha en av filmbyens aller mest ettertraktede kropper.

Nå avslører Jennifer hvorfor hun ikke nyter et glass champagne eller to i hyggelige lag - men det er ikke fordi hun frykter at det vil gå ut over helsen. 

- Jeg drikker ikke alkohol. Jeg liker ikke smaken. Så det ville vært bortkastede penger. Jeg har aldri prøvd narkotika heller, forteller hun til The Independent, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

Inspirert av moren sin

På denne måten prøver også Lopez å være et godt forbilde for tvillingene Max og Emme (7) som hun har fra ekteskapet med Marc Anthony (47).

Selv har Jennifer alltid sett opp til hvordan moren, Guadalupe, oppdro henne og søstrene. Den tidligere læreren oppmuntret nemlig jentene til å følge drømmene sine og fikk dem til å tro at alt var mulig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer