Jennifer Lopez provoserer

- Så fort jeg fikk tvillingene tenkte jeg at «dette vil jeg gjøre tusen ganger. Jeg elsker det. Dette er livet»...

GLAD I BARN - OG I GUCCI: Jennifer Lopez lengter etter flere barn. Her avbildet med tvillingene sine, Max (t.v) og Emme i en annonse for luksusmerket Gucci.  Foto: Stella Pictures
GLAD I BARN - OG I GUCCI: Jennifer Lopez lengter etter flere barn. Her avbildet med tvillingene sine, Max (t.v) og Emme i en annonse for luksusmerket Gucci. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Superstjernen Jennifer Lopez (41), som er gift med artisten Marc Anthony (41), avslører på talkshowet «The Ellen DeGeneres Show» at hun ønsker seg flere barn.

Den yppige latino-artisten ble mor til tvillingene Max og Emme (2) for nesten tre år siden, noe hun synes begynner å bli altfor lenge siden. For Lopez syntes at det å føde var helt utrolig.

Uttalelsen er helt sikkert egnet til å provosere svært mange kvinner med harde og smertefulle fødsler bak seg.

Hør bare:

- Så fort jeg fikk tvillingene tenkte jeg at «dette vil jeg gjøre tusen ganger. Jeg elsker det. Dette er livet», forteller en åpenhjertig Lopez til talkshow-vertinne DeGeneres, ifølge Hollyscoop.

Skjønnheten innrømmer også at hun ville bli ekstremt lykkelig hvis hun fant ut at hun var gravid igjen. For Lopez finner mye av meningen med livet i nettopp det å få barn.

- Det er dette livet handler om. Og nå er det tre år siden sist og jeg tenker bare «kan jeg få gjøre det igjen?» sier Lopez.

Det spørs vel bare om ektemannen, som også har to barn med tidligere Miss Universe Dayanara Torres, er like ivrig etter å forstørre barneflokken...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg vil aldri glemme fødselen.