KUL NOK? Man kan ane litt former under designerkjolen, og ryktene svirrer. Er Jennifer Lopez gravid igjen? Si din mening under.  Foto: All Over Press
KUL NOK? Man kan ane litt former under designerkjolen, og ryktene svirrer. Er Jennifer Lopez gravid igjen? Si din mening under. Foto: All Over PressVis mer

Jennifer Lopez ønsker seg mage til 40-årsdagen

- Ingen blir overrasket om hun er gravid igjen

SEHER.NO: Det er ikke mye mage man trenger å vise før babyryktene begynner å svirre.

Da Jennifer Lopez (39) ved en anledning nylig hadde en liten antydning til kul under designerkjolen sin, fikk blant andre ukebladet Closer blod på tann.

De hevder at venner av Jennifer og ektemannen Marc Anthony kjenner til at tvillingmammaen har fulgt en streng fruktbarhetsdiett i håp om å få et barn til.

- Ingen blir overrasket om Jennifer er gravid allerede. Førsteprioritet for henne nå er å få et barn til. Hun ønsker å bli gravid igjen før 40-årsdagen sin i juli, sier venner av paret til Closer.

Vennene peker på at det er mange ting som tyder på at superstjernen, som fikk tvillingene Max og Emme i februar i fjor, allerede er i lykkelige omstendigheter.

- Hun gløder og ser større ut. Hun har kuttet ut alkohol og junkfood. Hun sover åtte timer hver natt og har lagt på seg omtrent to kilo.

Det skal ha vært ektemannen Marc som fikk fart på sakene. Jennifer skal ha vært litt nølende, men han skal ha vært ivrig etter en ytterligere familieforøkelse. Særlig med tanke på at ekteparet brukte flere år på å bli gravid forrige gang.

Hva tror du? Er disse bildene bevis godt nok for at Jennifer Lopez er gravid igjen? Si din mening i debattfeltet under!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - J.Lo er mitt idol