Jennifer Lopez kler seg naken for kjæresten

Og har kroppen full av tatoveringer.

BAR OVERKROPP: Jennifer Lopez i bar overkropp full av falske tatoveringer.  Foto: Fame Flynet
BAR OVERKROPP: Jennifer Lopez i bar overkropp full av falske tatoveringer. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jennifer Lopez (42) spiller i den nyeste musikkvideoen til låta «Follow The Leader», fra den latinske popduoen Wisin & Yandel. Der kler hun av seg, og avslører en svær dragetatovering på ryggen. Men tatoveringene som preger den nakne kroppen hennes er mest sannsynlig malt på.

Regissøren av musikkvideoen er Jennifers nye kjæreste, Casper Smart. Videoen kommer bare ti måneder etter at Lopez og hennes tidligere ektemann Mark Anthony bestemte seg for å skilles. De var gift i syv år. 

Vil kanskje ha flere barn
Neste måned er Jennifer aktuell på norske kinoer, i den romantiske komedien «What To Expect When You're Expecting». Den handler om fem damer, som skal få barn.

- Det ville virkelig vært en velsignelse og fått barn igjen. De gir deg så mye glede i livet, innrømmer Lopez til People.

Det er ikke første gang hun snakker om å få flere barn. I fjor sa hun det samme til Ellen DeGeneres på hennes talkshow, men det var før skillsmissen. Jennifer er allerede mor til tvillingene Maximillian og Emme, som nå er fire år gamle.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslører hemmeligheten bak bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer