MØTTE SVIGERMOR: I helgen tok Jennifer Lopez med seg kjæresten, Alex Rodriguez, og moren sin, Guadalupe (t.v.), på shopping i New York. Foto:&nbsp;<span style="font-family: inherit; background-color: initial;">Christopher Peterson/ Splash News/ NTB scanpix&nbsp;</span>
MØTTE SVIGERMOR: I helgen tok Jennifer Lopez med seg kjæresten, Alex Rodriguez, og moren sin, Guadalupe (t.v.), på shopping i New York. Foto: Christopher Peterson/ Splash News/ NTB scanpix  Vis mer

J. Lo og Alex Rodriguez:

Jennifer Lopez introduserte kjæresten for moren sin

Det ser ut til å være alvor mellom popstjernen og A-Rod.

Publisert

(Seoghør.no): Før helgen overrasket den nylig pensjonerte baseballspilleren Alex Rodriguez (41) ved å bekrefte i et tv-intervju at han og Jennifer Lopez (47) er blitt et par.

Og i helgen viste det ferske paret seg sammen på shopping i New York, og etter alt å dømme er forholdet av det seriøse slaget: Med på shoppingturen var nemlig Jennifers mor, Guadalupe Rodriguez.

Hvorvidt dette er første gang Alex møter «svigermor» eller ikke, er usikkert. Uansett tyder møtet på at paret har tenkt å være involvert i hverandres familieliv fremover.

Trekløveret ble fotografert sammen i bydelen Soho, der de blant annet besøkte designerbutikken Balmain. J. Lo og kjæresten, som også kalles A-Rod, gikk hånd i hånd - fulgt tett av moren til popstjernen.

Saken fortsetter under bildene.

PÅ SHOPPING: Guadalupe, Alex og Jennifer ute sammen i New York i helgen. Foto: Splash News/ NTB scanpix
PÅ SHOPPING: Guadalupe, Alex og Jennifer ute sammen i New York i helgen. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
GOD STEMNING: Stjerneparet fikk mye oppmerksomhet i storbyen, men både paret og J. LOs mor så ut til å ta oppstyret med godt humør. Foto: Splash News/ NTB scanpix
GOD STEMNING: Stjerneparet fikk mye oppmerksomhet i storbyen, men både paret og J. LOs mor så ut til å ta oppstyret med godt humør. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
TREKLØVER: Det ser ut til at moren til popstjernen har kommet inn i varmen hos hennes nye kjæreste. Foto: Splash News/ NTB scanpix
TREKLØVER: Det ser ut til at moren til popstjernen har kommet inn i varmen hos hennes nye kjæreste. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Fant tonen med «svigerinnen»

Dette er for øvrig ikke første gang stjerneparet tilbringer til sammen med familie. Ifølge TMZ har Jennifer allerede fått god kontakt med kjærestens søster, Susy Dunand.

For et par uker siden delte Susy, som jobber som eiendomsmegler i Miami, to «selfier» sammen med Hollywood-stjernen på Instagram. Til det ene bildet skrev hun begeistret: «Simply sweet!!!»

Saken fortsetter nedenfor.

Simply sweet!!!

Et innlegg delt av Miami Luxury Realtor (@susydunand)

Og etter alt å dømme har A-Rods familie nok av grunner til å være begeistret for J. Lo. Da han gjestet tv-programmet «The View» forrige uke, skrøt han uhemmet av sin nye kjæreste:

- Vi har det supert sammen. Hun er en fantastisk, fantastisk jente, og et av de smarteste menneskene jeg noensinne har møtt. I tillegg er hun en utrolig mor, sa han i intervjuet, ifølge People.

Begge var nysingle tobarnsforeldre

Det var i starten av mars romanseryktene begynte å svirre rundt «Booty»-sangeren og den tidligere baseballstjernen.

Den gang uttalte en kilde til Page Six at turtelduene hadde datet noen måneder allerede og at kjemien mellom dem var svært god:

- De liker hverandre veldig godt fordi de har så mye til felles - fra sine latinamerikanske røtter, til sin kjærlighet for New York, og til barna sine, hevdet kilden.

Saken fortsetter under bildet.

TRIVES SAMMEN: Latteren satt tilsynelatende løst da Jennifer Lopez og Alex Rpdriguez nøt helgen sammen i New Yorks gater. Foto: Splash News/ NTB scanpix
TRIVES SAMMEN: Latteren satt tilsynelatende løst da Jennifer Lopez og Alex Rpdriguez nøt helgen sammen i New Yorks gater. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Alex var gift med Cynthia Scurtis fra 2002 til 2008, og de to fikk døtrene Natasha Alexander (12) og Ella Alexander (snart 9) sammen. Jennifer har som kjent tvillingene Maximilian David (9) og Emme Maribel (9) med eksmannen Marc Anthony (48), som hun var gift med fra 2004 til 2014.

I tillegg til å kunne dele erfaringer fra livet som foreldre, har paret det til felles at de nylig gikk ut av andre romantiske relasjoner.

I august i fjor ble det kjent at forholdet mellom J. Lo og hennes 18 år yngre danserkjæreste Casper Smart (29) var over. Også A-Rod ble nylig singel igjen, ifølge Page Six. Han var sammen med gründer Anne Wojcicki (43) i nesten ett år, men forholdet tok angivelig slutt i februar.

EKSEN: Alex Rodriguez sammen med Anne Wojcicki på en prisutdeling i desember 2016. Foto: Jim Smeal/BEI/Shutterstock/ NTB scanpix
EKSEN: Alex Rodriguez sammen med Anne Wojcicki på en prisutdeling i desember 2016. Foto: Jim Smeal/BEI/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Diverse celebre romanser

De to turtelduene er også godt kjent med å få mye medieoppmerksomhet for forholdene sine.

Etter skilsmissen sin datet Alex Rodriguez Hollywood-stjerner som Kate Hudson (37) og Cameron Diaz (44), samt fitnessutøver og tidligere wrestler Torrie Wilson (41).

Jennifer Lopez har på sin side hatt flere profilerte forhold - og ekteskap. På slutten av 1990-tallet var hun sammen med rapper Sean Combs (47), bedre kjent som P. Diddy. I november 2002 forlovet hun seg med Ben Affleck (44), men paret avlyste bryllupet i siste liten og gikk hvert til sitt i januar 2004.

Deretter giftet hun seg altså med Marc Anthony, men lykken tok slutt i 2011. Våren 2012 søkte han om skilsmisse, og sommeren 2014 gikk skilsmissen igjennom.

I tillegg har 47-åringen vært gift med den cubanske kelneren Ojani Noa fra 1997 til 1998, og med danseren Cris Judd fra 2001 til 2002.

LES OGSÅ: - Hun får ikke lov til å hete Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer