Jennifer Lopez hylles for sine smekre former

- Fy søren, hvor hot er ikke J.LO.! Hun vil for alltid være mitt idol, sier Kim Kardashian om Hollywood-stjernen.

HOTNESS: Det er absolutt ingen tvil om at 46 år gamle Jennifer Lopez holder seg godt. 24. juli fylte Hollywood-stjernen år, og er dermed ett år nærmere 50-tallet. Men Lopez har ingen grunn til å deppe dersom det fortsetter på denne måten. Disse bildene er tatt i sommer. Foto: NTB Scanpix
HOTNESS: Det er absolutt ingen tvil om at 46 år gamle Jennifer Lopez holder seg godt. 24. juli fylte Hollywood-stjernen år, og er dermed ett år nærmere 50-tallet. Men Lopez har ingen grunn til å deppe dersom det fortsetter på denne måten. Disse bildene er tatt i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Jennifer Lopez ble «en snakkis» da hun entret kjendisverden på 90-tallet - og det var ikke bare skuespillerprestasjonene i filmen «Selena» fra 1997, eller superhiten «Jenny from the Block» fra 2002, som det ble hvisket og tisket om blant folket.

New York-jentas smekre former ble raskt et populært samtaleemne - og det er ingen tvil om at Lopez var med på å starte «den formfulle trenden» som etter hvert har tatt av blant kjendisdamene.

En av dem som hyller 46-åringens flotte figur er reality-babe Kim Kardashian (34).

Da Jennifer Lopez feiret fødselsdagen med en stor fest på den eksklusive nattklubben 1OAK i The Hamptons utenfor New York i helgen, stilte hun i en rålekker, tettsittende kjole - som overlot lite til fantasien - og Kim Kardashian var ikke blyg i omtalen om den hotte tobarnsmoren.

«Fy søren, hvor hot er ikke J.LO.!!! Hun vil for alltid være mitt idol!! #BodyGoals», skriver Kardashian full av beundring på Twitter:

Bursdagsbarnet selv takket for oppmerksomheten hun fikk på 46-årsdagen, og la ut flere bilder fra bursdagshelgen på Instagram. Et av dem var av Lopez og venninnene om bord på en yacht:

#BdayWeekend recap with my ladies. #Squad #Fun #Love #Familia

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Savner ikke kroppen hun hadde som 20-åring

I et stort intervju med det amerikanske magasinet UsWeekly fortalte skjønnheten i mai, at hun synes at kroppen hennes ser bedre ut nå, enn det den gjorde da hun var i 20-årene:

- Når jeg ser bilder av meg selv fra jeg var i 20-årene, tenker jeg: «Oj, jeg ser mye bedre ut nå». Jeg omfavner hvem jeg er. Jeg føler meg sexy, jeg føler meg ung, og noen ganger føler jeg meg pen.

J.LO ANNO 1997: Jennifer Lopez spilte mot Sean Penn i filmen «U Turn» fra 1997. Det vil si at Hollywood-stjernen på dette bildet er 28 år - og etter bildet å dømme har superstjernen ikke forandret seg spesielt mye på disse årene. Foto: NTB Scanpix
J.LO ANNO 1997: Jennifer Lopez spilte mot Sean Penn i filmen «U Turn» fra 1997. Det vil si at Hollywood-stjernen på dette bildet er 28 år - og etter bildet å dømme har superstjernen ikke forandret seg spesielt mye på disse årene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De dagene «Booty»-sangeren ikke føler seg attraktiv går hun inn i seg selv.

- Jeg tror et sunt kroppsideal kommer fra å være den beste utgaven av deg selv. Ikke ved å sammenligne seg med andre. Jeg er ingen 180 cm høy modell og jeg passer ikke størrelse 32.

Har kuttet ned på treningen

For danseglade Jennifer Lopez har trening alt å si, og 46-åringen trener dans opptil fem ganger i uken kjendistreneren Tracy Anderson - men Lopez hevder i intervjuet at hun ikke trener like hardt som før.

- Jeg har en sunn livsstil og jeg trener, men jeg er ikke så fanatisk som jeg var tidligere. Og ironisk nok, så føler jeg meg i bedre form nå.

GLAD I TRENING: Jennifer Lopez har tidligere uttalt at hun har kuttet ned på treningen, men at hun allikevel legger inn fem økter i løpet av uken. Dette bildet er tatt på vei til et treningssenter i New York tidligre i år. Foto: NTB Scanpix
GLAD I TRENING: Jennifer Lopez har tidligere uttalt at hun har kuttet ned på treningen, men at hun allikevel legger inn fem økter i løpet av uken. Dette bildet er tatt på vei til et treningssenter i New York tidligre i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og skjønnheten holder seg ikke bare ung med trening og småbarn - også den 18 år yngre kjæresten Casper Smart (28) er med på å gjøre Lopez «evigung». I fjor sommer ble det kjent at paret hadde gjort det slutt, men på nyåret fant de to tilbake til hverandre.

Ble sammen med eksen

Han var selvfølgelig med på festlighetene i helgen, og klarte ikke å ta øynene bort fra sin hotte kjæreste.

STOLT AV DAMA: Det er ingen tvil om at 28 år gamle Casper Smart har kapret en av de hotteste damene i Hollywood. Her følger han kjæresten Jennifer Lopez inn på nattklubben 1OAK i The Hamptons i helgen, hvor hun feiret 46-årsdagen sin. Foto: NTB Scanpix
STOLT AV DAMA: Det er ingen tvil om at 28 år gamle Casper Smart har kapret en av de hotteste damene i Hollywood. Her følger han kjæresten Jennifer Lopez inn på nattklubben 1OAK i The Hamptons i helgen, hvor hun feiret 46-årsdagen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Lopez har tvillingbarna Emme Maribel Muñiz og Maximilian David Muñiz (7) med eksmannen Marc Anthony (46).

Hør superhiten «Jenny from the Block» i videoen under:

LES OGSÅ: Jennifer Lopez kysset eksen i full offentlighet

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer