Jennifer Lopez «holdt ut» med Marc Anthony i syv år

- Det var ikke lett å finne tilgivelse.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I syv år var artistparet Jennifer Lopez (46) og Marc Anthony (47) et av Hollywoods hotteste ektepar.

Mange ble derfor overrasket da duoen sommeren 2011 avslørte at de skulle skille seg.

Den mørke skjønnheten har tidligere innrømmet at ekteskapsbruddet er hennes største skuffelse i livet.

– Det var knusende og forferdelig. Jeg tror både Marc og jeg trodde at vi kom til å være sammen de neste førti årene, at vi skulle forbli gift til vi døde.

– Jeg prøvde så hardt å få forholdet til å fungere. Jeg hadde vært gift to ganger før, og ville ikke at dette også skulle mislykkes, fortalte hun blant annet til People sist måned.

Saken fortsetter under bildet.

TALENTFULT PAR: Jennifer Lopez og Marc Anthony er begge verdenskjente artister og har stått på scenen sammen flere ganger. Foto: NTB Scanpix
TALENTFULT PAR: Jennifer Lopez og Marc Anthony er begge verdenskjente artister og har stått på scenen sammen flere ganger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Barna kommer først

Nå åpner Lopez seg ytterligere om det havarerte ekteskapet.

- Når det kommer til jobb blir jeg aldri sliten, men når det kommer til personlige nederlag, så har jeg tenkt: «Dette er for hardt», sier hun til W magazine.

- Da ekteskapet mitt tok slutt var det ikke lett å finne tilgivelse. Det var ikke en del av drømmen min, og det hadde vært lettere å gi etter for følelsene av bitterhet, skuffelse og sinne.

Men av hensyn til tvillingene deres Max og Emme (8) valgte Jennifer likevel å beholde en god tone med eksmannen.

- Marc er far til mine barn og slik kommer det alltid til å være, så jeg må jobbe for å få ting til å fungere. Og det er absolutt den hardeste jobben jeg har, innrømmer hun og legger til:

- Jeg holdt ut i ekteskapet i syv år. Jeg visste tidlig at det ikke var riktig.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG: Her er Jennifer og kjæresten Casper på filmpremieren The Perfect Match i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Her er Jennifer og kjæresten Casper på filmpremieren The Perfect Match i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil gifte seg for fjerde gang

Kort tid etter at latinobaben ble singel falt hun for den 18 år yngre danseren Casper Smart (28). Duoen har siden den gang hatt et hett av-og-på forhold, og har nå vært et par siden januar.

Til tross for en brutt forlovelse og tre havarerte ekteskap har Jennifer ikke gitt opp drømmen om å gå ned kirkegulvet igjen.

- Casper og jeg ble kjærester, gjorde det slutt og nå er vi sammen igjen. Jeg tenker fremdeles på å gifte meg og å leve sammen med noen resten av livet. Jeg elsker filmen «The Notebook», deler hun videre.

Ikke bare er tobarnsmoren for tiden lykkelig privat, også profesjonelt går det så det suser.

Etter at hun nylig gjorde seg ferdig som dommer i American Idol fokuserer hun nå på sitt kritikerroste Las Vegas-show. Selv om timeplanen er mer eller mindre fullbooket har hun likevel vanskeligheter med å takke nei til nye prosjekter.

- Folk tror kanskje jeg er en snill person, men de fleste blir fremdeles overrasket når de innser at jeg er smart. Dette er en verden for menn. Jeg føler at jeg hele tiden må bevise meg selv. Kvinner må hele tiden gjøre noe bemerkelsesverdig. Folk undervurderer meg, og det er gøy å vise at de tar feil.

LES OGSÅ: Se hva DiCaprio svarte på J-Los sms-flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer