Jennifer Lopez:

- Jennifer Lopez har funnet kjærligheten igjen

Skal ha falt for baseballspiller Alex Rodriguez. 

NYTT PAR: Etter bruddet i august i fjor ser det ut til at Jennifer Lopez har funnet seg en ny flamme. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR: Etter bruddet i august i fjor ser det ut til at Jennifer Lopez har funnet seg en ny flamme. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I august i fjor ble det kjent at forholdet mellom artisten Jennifer Lopez (47) og hennes 18 år yngre danse-kjæreste Casper Smart (29) var over.

Nå har imidlertid superstjernen funnet kjærligheten på ny. Og som det ble spekulert tidligere i år, er det er ikke rap-stjernen Drake (30) som har kapret hjertet til sangeren.

Ifølge Hello! er det den tidligere baseballspilleren, Alex Rodriguez (41), som er den utkårede.

NY FLAMME: Den tidligere baseballspilleren, Alex Rodriguez, ser tilsynelatende ut til å ha kapret hjertet til sangstjernen Jennifer Lopez. De to skal ha datet i noen måneder allerede. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: Den tidligere baseballspilleren, Alex Rodriguez, ser tilsynelatende ut til å ha kapret hjertet til sangstjernen Jennifer Lopez. De to skal ha datet i noen måneder allerede. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret skal angivelig ha truffet hverandre i noen måneder allerede, og er veldig forelsket.

- De har truffet hverandre i noen måneder nå, og forrige helg var de sammen i LA, uttalte en kilde til Page Six, ifølge Hello!, og legger til:

- De er veldig forelsket, og de har veldig mye til felles fra deres latinske røtter, kjærligheten for New York, og barna deres.

TVILLINGER: Jennifer Lopez er mor til tvillingene Emme og Max (8) fra tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix
TVILLINGER: Jennifer Lopez er mor til tvillingene Emme og Max (8) fra tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Liker at han er en far

En annen kilde skal ha uttalt til People at tobarnsmoren virker veldig begeistret for sitt nye forhold, og liker spesielt at han allerede er en far.

- Han har vært mye sammen med familien hennes i det siste, og hun liker veldig godt at han allerede har barn. Men hun er klar over at han er en kvinnebedårer, så hun er forsiktig, skal kilden ha uttalt.

Jennifer Lopez har nemlig erfaring fra tidligere forhold hvor ikke alt gikk like knirkefritt.

Var utro

Da det fem år lange forholdet med Casper Smart tok slutt, hevdet paret den gang at de skiltes som venner, men kort tid etter ble det avslørt at bruddet var mer dramatisk enn man først trodde.

Smart ble nemlig tatt på fersken i utroskap opptil flere ganger. Men da han for siste gang ble fersket, etter at han hadde lovet Lopez at det aldri skulle skje igjen, rant begeret over for sangstjernen.

- Hun kastet ham ut fordi han var utro mot henne og han ble tatt. Det skjedde for to år siden, og han lovet henne å aldri gjøre det igjen, men når han gjorde det, var hun ferdig, fortalte en kilde til People den gangen.

Les også: Scott Disick: - Jeg er sex-avhengig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer