Jennifer Lopez:

Jennifer Lopez delte sjelden bilde på Instagram

- Jeg trodde først at dere var søstre.

FAMILIEKJÆR: Jennifer Lopez viste frem moren sin på Instagram, og fansen mener at de er prikk like. Foto: NTB scanpix
FAMILIEKJÆR: Jennifer Lopez viste frem moren sin på Instagram, og fansen mener at de er prikk like. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Sangstjernen Jennifer Lopez (48) har flere ganger toppet kåringer over verdens vakreste kvinner, blant annet av bladet People i 2011.

Nå viser hun hvem hun har arvet sitt vakre ytre fra. I helgen delte sangeren og skuespilleren et bilde på Instagram av seg selv og moren, Guadalupe Rodríguez, der man kan likheten.

«Dere er prikk like», påpeker en av hennes Instagram-følgere.

«Man kan se hvor du har fått skjønnheten din fra», skriver en annen.

«Oi, jeg trodde først at dere var søstre», skriver en tredje.

Saken fortsetter under bildet.

Me and my beautiful mommy 💜

Et innlegg delt av Jennifer Lopez (@jlo)

Trøblete fortid

Selv om Lopez og moren tilsynelatende har et godt forhold den dag i dag, har det ikke alltid vært slik. I 2013 uttalte hun overfor W Magazine at de i fortiden hadde noen uenigheter.

- Mamma og jeg kranglet. Jeg ønsket ikke å studere - jeg ville danse fulltid. Så vi tok derfor en pause, sa hun om forholdet den gang, ifølge

Daily Mail skriver at mor og datter først skal ha ordnet opp i ting etter at Jennifer Lopez selv ble mor til tvillingene Emme og Maximilian (9) i 2008.

SKVÆRET OPP: Jennifer Lopez og moren har ikke alltid hatt et like nært forhold, men de siste årene har de ordnet opp i problemene. Foto: NTB scanpix
SKVÆRET OPP: Jennifer Lopez og moren har ikke alltid hatt et like nært forhold, men de siste årene har de ordnet opp i problemene. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Mamma sendte meg et kort der det sto: «Det du føler for Max og Emme, er det jeg føler for deg», har hun uttalt.

Møtte kjæresten

I dag er forholdet mellom Jennifer og Guadalupe angivelig svært godt igjen. I april ble mor og datter avbildet mens de gikk i gatene i New York sammen med Lopez' nye kjæreste, Alex Rodriguez (42).

Trekløveret ble fotografert sammen i bydelen Soho, der de blant annet besøkte designerbutikken Balmain. J. Lo og kjæresten, som også kalles A-Rod, gikk hånd i hånd - fulgt tett av moren til popstjernen.

Det skal være artistens kjærlighet for familien som skal være en av grunnene til at baseballspilleren falt for henne.

- Han elsker familien sin, og det gjør hun også. For Jennifer kommer familien alltid først, sier en kilde til People.

❤️ #Repost @arod ・・・ Happy Birthday to Us!!! #leos 🇩🇴🇵🇷 #305

Et innlegg delt av Jennifer Lopez (@jlo)

Det var i starten av mars romanseryktene begynte å svirre rundt «Booty»-sangeren og den tidligere baseballstjernen.

Den gang uttalte en kilde til Page Six at turtelduene hadde datet noen måneder allerede og at kjemien mellom dem var svært god:

- De liker hverandre veldig godt fordi de har så mye til felles - fra sine latinamerikanske røtter, til sin kjærlighet for New York, og til barna sine, hevdet kilden.

LES OGSÅ: Gjorde det slutt med kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer