- Jennifer leter etter mann på nettet

Superstjernen skal ha innsett at dette må gjøres på alternative måter...

JAKTER KJÆRLIGHETEN: - Hun har satt opp en profil under et falskt navn og har ikke lastet opp noe bilde ennå. Hun tar «babysteg» i øyeblikket, foreløpig har hun ikke engang mailet noen, sier en kilde om Jennifer Anistons påståtte nye datingprosjek Foto: Stella Pictures
JAKTER KJÆRLIGHETEN: - Hun har satt opp en profil under et falskt navn og har ikke lastet opp noe bilde ennå. Hun tar «babysteg» i øyeblikket, foreløpig har hun ikke engang mailet noen, sier en kilde om Jennifer Anistons påståtte nye datingprosjek Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Superstjernen Jennifer Aniston (41) er lei av å være singel og skal ha satt opp sin egen profil på en datingnettside. Det hevder kilder nær «Friends»-stjernen ifølge Now Magazine.

Årsaken skal være at Aniston er gått lei av tilfeldige dater og mislykkede forhold til menn i sin egen bransje, skriver nettstedet.

- Jen har datet skuespillere, musikere og så videre, men ingen av dem har vært «Mr. Right». Hun er overbevist om at grunnen til at hun fortsatt er singel er at hun har mikset business med privatliv, sier en kilde.

Etter skilsmissen fra Brad Pitt i 2005 har Jennifer kjempet for å finne et kjærlighetsforhold som faktisk varer - selv om hun har vært sammen med, datet eller koblet til blant andre John Mayer, Gerard Butler, Vince Vaughn, Paul Sculfor og Scott Stuber.

Og etter at en venn av henne fant seg kjæreste på internett, skal altså 41-åringen også ha gitt det et forsøk.
 
- Hun har satt opp en profil under et falskt navn og har ikke lastet opp noe bilde ennå. Hun tar «babysteg» i øyeblikket, foreløpig har hun ikke engang mailet noen. Men det er to menn hun liker utseendet til og som hun holder et øye med, hevder den ikke-navngitte personen til Now Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!    

LES OGSÅ: - Hun er patetisk