Jennifer Lawrence snublet - igjen!

Filmstjernen fikk for tredje gang alvorlige problemer med en Dior-kjole, da hun kastet glans over «X-men»-premieren. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Jennifer Lawrence (25) er en av Hollywoods mest ettertraktede stjerner, men også en av de mest jordnære.

Selv om hun i en alder av knappe 25 år har vært Oscar-nominert fire ganger, hatt hovedrollen i den kjempepopulære «The Hunger Games»-filmserien og spilt mot en rekke store stjerner, beviser Lawrence stadig at hun langt ifra er et supermenneske.

Da hun kastet glans over «X-Men: Apocalypse»-premieren i London mandag kveld, presterte hun nok en gang å snuble på den røde løperen.

Jennifer Lawrence strålte i en fotsid silkekjole fra Dior stylet med matchende, skyhøye platåsko. Det flotte antrekket ble imidlertid en utfordring da Lawrence forsøkte å haste inn på BFI IMAX-kinoen for å unnslippe regnet, skriver Daily Mail.

Heldigvis var noen assistenter på filmpremieren raske på pletten og tilbød Lawrence en hjelpende hånd, slik at hun unngikk å falle så lang hun var.

Se video øverst i saken!

Regnværet og fall-fadesen torpederte selvsagt ikke humøret til den lite selvhøytidelige stjernen. Hun hilste begeistret på fansen og smilte mot fotografene sammen med «X-Men»-kollega James McAvoy (37).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer