Jennifer Lawrence slo seg løs på luksusyacht

«The Hunger Games»-stjernen og «Trainwreck»-aktuelle Amy Schumer viste sin løsslupne side på fartsfylt jenteferie.

SLO UT HÅRET: Filmstjernen Jennifer Lawrence (bak t.h i innfelt bilde) var blant de inviterte da Amy Schumer (ytterst t.h i innfelt bilde) nøt sommerværet fra en luksusyacht denne uken. Schumer har delt flere feriebilder på Instagram der den nye «bestisen» hennes er med. Foto: Xposure/ Wenn.com
SLO UT HÅRET: Filmstjernen Jennifer Lawrence (bak t.h i innfelt bilde) var blant de inviterte da Amy Schumer (ytterst t.h i innfelt bilde) nøt sommerværet fra en luksusyacht denne uken. Schumer har delt flere feriebilder på Instagram der den nye «bestisen» hennes er med. Foto: Xposure/ Wenn.com Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespiller Jennifer Lawrence (24) er opptatt med innspillingen av «X-Men: Apocalypse», men denne uken tok hun seg tid til å ha det gøy med venner.

Torsdag delte komiker Amy Schumer (34) flere Instagram-bilder der «The Hunger Games»-stjernen er med, og Jennifer ser ut til å more seg stort på bildene.

På et av fotografiene inngår den lite selvhøytidelige 24-åringen i en menneskelig pyramide, tilsynelatende på dekk av en luksusyacht ankret opp i varme farvann.

Iført en fargerik knyttebikini poserer Jennifer smilende med armene i været, mens Amy Schumer står på alle fire i pyramidens nederste høyre hjørne.

Saken fortsetter nedenfor.

Human pyramid

Et bilde publisert av @amyschumer

På et annet av Instagram-bildene til «Trainwreck»-aktuelle Amy kan man se henne sitte bakpå en vannscooter som Jennifer Lawrence kjører, mens de begge gliser begeistret.

«Jlaw» har Amy Schumer skrevet til bildet, fulgt av en emneknagg for «galning» - noe som tyder på at Oscar-vinner Jennifer er et skikkelig fartsfantom.

Saken fortsetter nedenfor.

Jlaw #maniac

Et bilde publisert av @amyschumer

- Et perfekt vennskap

På et tredje Instagram-bilde smiler Amy og Jennifer mot kamera sammen med flere venninner, mens de poserer på flytemadrasser i sjøen.

Ifølge Daily Mail har de to Hollywood-stjernene utviklet et nært vennskap den siste tiden, og flere av Amy Schumers Instagram-følgere uttrykker sin entusiasme over vennskapet.

«Jennifer Law + Amy Schumer = perfeksjon», «Dette vennskapet ble skapt i Himmelen» og «Amy Schumer og Jennifer Lawrence på en vannscooter... finnes det et mer perfekt scenario?» er blant kommentarene under det ene bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

Et bilde publisert av @amyschumer

Selv om «The Hunger Games»-favoritten utvilsomt setter pris på sin nye bestevenninne, er det andre som trolig kan styre sin begeistring for Amy Schumer.

HUMOR-DUO: Selv om Kanye West og Kim Kardashian kanskje ikke er så lette å more, er Amy Schumer (på gulvet) blitt en av USAs mest populære komikere. Også Jennifer Lawrence er kjent for å ha humor og selvironi - i New York i slutten av juni skar Oscar-vinneren gjerne grimaser for fotografene.  Foto: NTB Scanpix
HUMOR-DUO: Selv om Kanye West og Kim Kardashian kanskje ikke er så lette å more, er Amy Schumer (på gulvet) blitt en av USAs mest populære komikere. Også Jennifer Lawrence er kjent for å ha humor og selvironi - i New York i slutten av juni skar Oscar-vinneren gjerne grimaser for fotografene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I april falt i hvert fall ikke den populære komikerens stunt i god jord hos Kim Kardashian (34) og Kanye West (38). Dengang kuppet hun stjerneparets ankomst på TIME 100-gallaen ved å «falle» så lang hun var foran dem.

Tidligere i sommer fikk hun dessuten «Star Wars»-produsentene på nakken etter en frekk fotoshoot med magasinet GQ.

«Trainwreck» har norsk kinopremiere 14. august, mens «The Hunger Games: Mockingjay Part 2» kommer på kino 18. november.

LES OGSÅ: Gav hverandre sitt «ja» foran kjendisvennene