BETATT: Den populære skuespilleren innrømmer at hun i årevis har vært betatt av serieskaperen Larry David.  Foto: NTB scanpix
BETATT: Den populære skuespilleren innrømmer at hun i årevis har vært betatt av serieskaperen Larry David. Foto: NTB scanpixVis mer

Jennifer Lawrence røper sin store forelskelse

Den «Joy»-aktuelle filmstjernen falt for 40 år eldre «Seinfeld»-skaper.

SEOGHØR.NO: Oscar-vinneren Jennifer Lawrence (25) er en av Hollywoods største stjerner om dagen, og er for tiden kinoaktuell i den kritikerroste filmen «Joy». 

Etter suksessen som Katniss Everdeen i de populære «The Hunger Games»-filmene, har 25-åringen kunne velge og vrake i filmroller, men hun har slitt desto mer i kjærlighetslivet.

– Jeg blir aldri bedt på date. Jeg er ensom hver eneste lørdagskveld, fortalte hun nylig til bladet Vogue.

Ble aldri oppringt 

I et nytt intervju med bladet Glamour, snakker skjønnheten ut om hva som får henne til å falle pladask for noen. 

- Jeg er selv veldig kresen. Det er sjelden jeg føler en spesiell gnist, og det er den gnisten som er viktig for meg. Egentlig ikke så mye annet enn det. Hadde dere sett noen av mennene jeg finner attraktive, hadde dere blitt sjokkert, sier hun til motebladet.

SMART OG VAKKER: Skjønnheten Jennifer Lawrence blir stadig hyllet for sine sterke meninger rundt feminisme og skjønnhetspress i Hollywood. Foto: NTB scanpix
SMART OG VAKKER: Skjønnheten Jennifer Lawrence blir stadig hyllet for sine sterke meninger rundt feminisme og skjønnhetspress i Hollywood. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge Huffington Post, trekker den prisvinnende stjernen frem «Seinfeld»-skaperen Larry David (68) som et eksempel. 

- Jeg ga Larry David nummeret mitt en gang, men han ringte meg aldri. Jeg elsker at han aldri ringte, for det gjør ham mer attraktiv, innrømmet hun under intervjuet. 

Smigret 

Lawrence innrømmet først i 2014 til bladet Vanity Fair, ifølge E Online, at hun lenge har vært betatt av «Clear History»-stjernen. 

- Jeg har vært forelsket i ham i mange år. Jeg elsker Woody Allen, men ikke i nærheten av hva jeg føler for Larry David, røpet hun. 

Ifølge nettsiden E Online ble 68-åringen smigret da han fikk vite om forelskelsen.

- Hun er en smart ung dame. Det er synd jeg er 40 år eldre enn henne, sa han ifølge nettsiden. 

I tre år var Jennifer Lawrence i et av-og-på forhold med skuespilleren Nicholas Hoult (26), kjent fra de populære «X-Men»-filmene.

Hun har også vært koblet til Gwyneth Paltrows eks-mann, Coldplay-vokalisten Chris Martin (38), men i sommer tok forholdet slutt for andre gang.

Saken fortsetter under bildet

SUKSESS: Sammen med komiker Jerry Seinfeld (nummer to fra venstre) er Larry David hjernen bak den amerikansk komiserien som handler om Jerry Seinfeld og hans venner i New York. Foto: NTB scanpix
SUKSESS: Sammen med komiker Jerry Seinfeld (nummer to fra venstre) er Larry David hjernen bak den amerikansk komiserien som handler om Jerry Seinfeld og hans venner i New York. Foto: NTB scanpix Vis mer

Like før jul avslørte Lawrence også at hun tidligere var forelsket i TV-verten Seth Meyers (41). Det innrømmet hun da hun gjestet showet hans «Late Night with Seth Meyers» i desember.

- Du vet sikkert dette allerede for jeg har fortalt det til alle i NBC. Da jeg gjorde Saturday Night Live for noen år siden, og du jobbet der, så var jeg skikkelig forelsket i deg, røpet hun.

Se det morsomme intervjuet her:

LES OGSÅ: - Jeg er nødt til å vise formene mine