Jennifer Lawrence røper sin store forelskelse

Den «Joy»-aktuelle filmstjernen falt for 40 år eldre «Seinfeld»-skaper.

BETATT: Den populære skuespilleren innrømmer at hun i årevis har vært betatt av serieskaperen Larry David.  Foto: NTB scanpix
BETATT: Den populære skuespilleren innrømmer at hun i årevis har vært betatt av serieskaperen Larry David. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Oscar-vinneren Jennifer Lawrence (25) er en av Hollywoods største stjerner om dagen, og er for tiden kinoaktuell i den kritikerroste filmen «Joy». 

Etter suksessen som Katniss Everdeen i de populære «The Hunger Games»-filmene, har 25-åringen kunne velge og vrake i filmroller, men hun har slitt desto mer i kjærlighetslivet.

– Jeg blir aldri bedt på date. Jeg er ensom hver eneste lørdagskveld, fortalte hun nylig til bladet Vogue.

Ble aldri oppringt 

I et nytt intervju med bladet Glamour, snakker skjønnheten ut om hva som får henne til å falle pladask for noen. 

- Jeg er selv veldig kresen. Det er sjelden jeg føler en spesiell gnist, og det er den gnisten som er viktig for meg. Egentlig ikke så mye annet enn det. Hadde dere sett noen av mennene jeg finner attraktive, hadde dere blitt sjokkert, sier hun til motebladet.

Ifølge Huffington Post, trekker den prisvinnende stjernen frem «Seinfeld»-skaperen Larry David (68) som et eksempel. 

- Jeg ga Larry David nummeret mitt en gang, men han ringte meg aldri. Jeg elsker at han aldri ringte, for det gjør ham mer attraktiv, innrømmet hun under intervjuet. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer