Brie Larson:

- Jennifer Lawrence og Emma Stone reddet livet mitt

Skuespilleren takker kollegaene for støtten de viste i en vanskelig periode.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Hollywood-stjernen Brie Larson (27) høstet fantastiske kritikker for sin rolle som «Ma» i dramaet «Room».

Skuespillerprestasjonene hennes sørget for at hun vant en rekke priser, som blant annet en Oscar, Golden Globe, BAFTA og Critic´s Choice Award, i kategorien «Beste kvinnelige skuespiller».

Nå avslører likevel den talentfulle jenta at hun gikk gjennom en vanskelig tid personlig i perioden hun reiste rundt å promoterte filmen.

- Jeg følte meg ensom og dårlig noen ganger. Jeg var flau over å snakke så mye om meg selv, forteller hun til Vanity Fair, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

GODE VENNER: Brie Larson er evig takknemlig for støtten Emma Stone og Jennifer Lawrence viste henne da hun hadde det tøft. På bildet til venstre gir Brie Emma en god klem etter at Emma vant Oscar for beste kvinnelige skuespiller i filmen "La la land" i februar. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Brie Larson er evig takknemlig for støtten Emma Stone og Jennifer Lawrence viste henne da hun hadde det tøft. På bildet til venstre gir Brie Emma en god klem etter at Emma vant Oscar for beste kvinnelige skuespiller i filmen "La la land" i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fikk hjemmeundervisning

Men da hun minst ventet det fikk hun uventet støtte fra sine to skuespiller-kollegaer Jennifer Lawrence (26) og Emma Stone (28).

- Emma skrev en vakker mail til meg uten noen grunn, og så fikk jeg plutselig en tekstmelding av Jen etter at hun hadde sett «Room», og vi begynte å snakke sammen.

- De reddet livet mitt. For jeg kunne snakke med dem om alt som foregikk i livet mitt. I tillegg har de selv gått gjennom det samme som meg, og de er også hysterisk morsomme.

Og Larson, som hadde en vanskelig barndom og ikke har sett faren sin på ti år, kan ikke få skrytt nok av de to jentene.

- Støtten og aksepten deres betød alt for meg. Jeg gikk aldri på skole, men fikk hjemmeundervisning, så jeg hadde ingen venner med samme interesser som meg. Derfor var det helt utrolig.

Saken fortsetter under bildet.

PRISDRYSS: Brie vant den gjeveste prisen av de alle for sin rolle som "Ma" i dramaet "Room" i 2016. Nemlig en Oscar for beste kvinnelige skuespiller. Foto: NTB Scanpix
PRISDRYSS: Brie vant den gjeveste prisen av de alle for sin rolle som "Ma" i dramaet "Room" i 2016. Nemlig en Oscar for beste kvinnelige skuespiller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

27-åringen tror også at hennes sterke ambisjon om å bli en dyktig skuespiller har vært med på å holde tilbake hennes egentlige potensial - fordi hun har gått glipp av andre viktige ting i livet.

- Jeg har drevet med skuespill nesten hele livet mitt, og jeg har alltid vært ambisiøs. Jeg elsket ordet «ambisiøs», og jeg var typisk: «Nei, jeg skal ikke bli lenge ute fordi jeg er ambisiøs».

- Men i løpet av det siste året har jeg innsett at ambisjon egentlig har gjort slik at jeg ikke ser hele bildet av alt som foregår. Det har gjort tankegangen min smalere. Så nå er jeg mindre opptatt av å følge en bestemt retning og mer interessert i den kronglete veien, forteller hun ifølge nettstedet.

Brie, som startet skuespillerkarrieren sin tidlig i tenårene, elsker likevel fremdeles jobben sin, og i år er hun aktuell i hele fire filmer.

- Jeg liker å lage filmer fordi jeg liker å uttrykke ulike menneskelige tilstander. Og akkurat nå ønsker jeg å lage filmer som får folk til å føle seg mer i kontakt med seg selv og verden. Det er slike ting film kan tilføre.

LES OGSÅ: Derfor klappet ikke Larson da Affleck vant Oscar