MÅTTE NØDLANDE: Hollywood-skuespiller Jennifer Lawrence fikk en flytur utenom det vanlige da privatflyet hun satt i fikk motorproblemer søndag. Foto: NTB Scanpix
MÅTTE NØDLANDE: Hollywood-skuespiller Jennifer Lawrence fikk en flytur utenom det vanlige da privatflyet hun satt i fikk motorproblemer søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Lawrence i flydrama - begge motorene sviktet

Hollywood-stjernen måtte nødlande etter motortrøbbel.

Publisert

Hollywood-yndling Jennifer Lawrence (26) var på vei fra Louisville i deltstaten Kentucky søndag da privatflyet hun satt i fikk problemer. Det skriver E!.

Flyet var i 31 000 fots høyde, eller 9449 meter, da det ble oppdaget en feil på den ene flymotoren.

Ifølge kjendisnettstedet, som har snakket med en talsperson for skuespilleren, var motorproblemene av såpass alvorlig karakter at flyet måtte nødlande.

Møtt av helsepersonell

Dramatikken stoppet imidlertid ikke der. Da pilotene hadde begynt å foreta den uplanlagte landingen mot en flyplass i New York, sviktet også den andre flymotoren.

Heldigvis slapp alle om bord, inkludert Lawrence, unna med skrekken.

Til tross for at flyet ble møtt av flere sykebiler på bakken, antakelig standard prosedyre, bekrefter 26-åringens talsperson at verdensstjernen er ved godt mot.

Det er ukjent hvor flyet egentlig skulle lande. Ifølge E! hadde Lawrence vært i Louisville, byen hun opprinnelig er fra, for å besøke slektninger.

Selv har «Hunger Games»-stjerna ikke kommentert saken.

Strippe-anklager

Skuespilleren var nylig i vinden etter at en privat dansevideo lekket til sladrepressen. Klippene, der Lawrence griper tak i en strippestang på en nattklubb i Wien, ble blant annet beskrevet slik:

«Hun tar av seg toppen, gnir seg mot en kjekkas og blir slått på stumpen».

Lawrence fant seg imidlertid ikke i at danseseansen ble hauset opp:

«Hør her. Ingen vil bli minnet på at de forsøkte å danse på en strippestang av internettet. Det var bursdagen til en av mine beste venner, og jeg la fra meg paranoia-maska i noen sekunder for å ha det litt gøy. Jeg kommer ikke til å beklage for noe av dette, jeg hadde det utrolig gøy den kvelden. PS: Det er ikke en BH, det er en overdel fra Alexander Wang. Jeg skal ikke lyve, jeg synes jeg danser ganske godt», skrev filmstjerna i et Facebook-innlegg.

- Ensom hver lørdag

26-åringen er viden kjent for sine friske uttalelser, og har tidligere fortalt at hun måtte sendes på mediehåndteringskurs tidlig i karrieren.

Det har imidlertid ikke stoppet henne fra å beholde sitt frittalende vesen. I desember fikk hun eksempelvis krass kritikk etter at hun fortalte om en pinlig rumpe-tabbe under «The Graham Norton Show».

Hun har også skapt mange overskrifter for uttalelser om egen seksualitet eller ståa i kjærlighetslivet, blant annet i fjor, da hun fortalte at det er lenge siden hun har kjent en manns hender berøre henne.

Et halvt år tidligere sa hun også dette, overfor bladet Vogue:

- Jeg blir aldri bedt på date. Jeg er ensom hver eneste lørdagskveld. Gutter er så slemme mot meg.

Lawrence kan i alle fall trøste seg med at hun, ifølge Forbes, er Hollwoods best betalte kvinnelige skuespiller.

LES OGSÅ: Innrømmer babyløgn.

HER ER JENNIFERS SVAR TIL NETTROLLENE: - Jeg orker ikke å bli spurt flere spørsmål om min personlige hygiene, sier skuespiller og superstjerne Jennifer Lawrence i dette humoristiske klippet hun selv la ut på Facebook. Video: Privat Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer