Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

Jennifer Lawrence er Aqua-fan

Oscar-vinneren avslører at hun elsker sangen «I'm a Barbie Girl».

SEOGHØR.NO: I 1997 fikk popgruppen «Aqua», med Lene Nystrøm (40), René Dif (47), Søren Rasted (45) og Claus Norreen (44), sitt store gjennom med «I'm a Barbie Girl».

Den gangen var Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence (24) bare syv år gammel, men i et intervju med «Hunger Games»-kollegaen Elizabeth Banks (40) på showet hennes «Ask a Badass», avslører Lawrence at hun elsker låta.

Saken fortsetter under bildet.

VERDENSSTJERNER: Aqua hadde en enorm suksess sent på 90-tallet og tidlig på 00-tallet, og solgte hele 28 millioner album på verdensbasis. Fra venstre: Søren (Lenes ektemann), Lene, Rene og Claus. Foto: REX/Steve Fenton/All Over Press
VERDENSSTJERNER: Aqua hadde en enorm suksess sent på 90-tallet og tidlig på 00-tallet, og solgte hele 28 millioner album på verdensbasis. Fra venstre: Søren (Lenes ektemann), Lene, Rene og Claus. Foto: REX/Steve Fenton/All Over Press Vis mer

 

Da Banks spør Oscar-vinneren hvilken sang som best beskriver livet hennes, kommer det kontant fra Lawrence: «I'm a Barbie Girl».

- Jeg er så glad for at du spurte om nettopp dette for jeg hadde det klart allerede, ler hun og begynner å synge på låta, før hun legger til:

- Det er fordi det er sånn jeg føler meg som skuespiller. Jobben min - det kommer an på hvilke antrekk jeg bruker. Jeg har på meg høye heler hele dagen. Jeg har Barbie føtter.

Se hele intervjuet her:

 

Og her er musikkvideoen til «I'm a Barbie Girl»

LES OGSÅ: - Jeg vet mer om sminke enn andre menn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.