Jennifer Lawrence ble sjarmert i senk av Jacob (9)

Hollywood-stjernen smeltet da hun møtte gutten som satte Critics’ Choice Awards på hodet.

RADARPAR: På den celebre lunsjen for årets Oscar-nominerte, fant filmstjernen Jennifer Lawrence tonen med den 16 år yngre skuespilleren Jacob Tremblay. «Hunger Games»-skjønnheten poserte gladelig sammen med den søte niåringen! Foto: Jacob Tremblay/ Twitter
RADARPAR: På den celebre lunsjen for årets Oscar-nominerte, fant filmstjernen Jennifer Lawrence tonen med den 16 år yngre skuespilleren Jacob Tremblay. «Hunger Games»-skjønnheten poserte gladelig sammen med den søte niåringen! Foto: Jacob Tremblay/ Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da ni år gamle Jacob Tremblay vant prisen for «beste unge skuespiller» under Critics' Choice Awards i januar, sjarmerte han Hollywood med den jordnære takketalen sin.

Tremblay vant prisen for innsatsen sin i dramafilmen «Room», der han spiller fem år gamle Jack som har levd bak lukkede dører med sin mor hele livet.

Det svært unge skuespillertalentet er også indirekte nominert til Oscar, ettersom «Room» er nominert i kategorien «beste film». Niåringen var dermed en selvskreven gjest under den tradisjonsrike Oscar-lunsjen på Beverly Hilton Hotel mandag.

Der fant sjarmtrollet tonen med «The Hunger Games»-stjernen Jennifer Lawrence (25), som er Oscar-nominert for fjerde gang for hovedrollen i dramakomedien «Joy». I januar vant hun en Golden Globe for innsatsen sin i filmen. 

Stjernemøtet mellom unge Tremblay og Lawrence er blitt dokumentert på Twitter-profilen til niåringen.

Saken fortsetter nedenfor.

«J-Trem møter J-Law», lyder den festlige bildeteksten til det søte fotografiet.

Jennifer Lawrence lot seg utvilsomt sjarmere av Jacob, og på bildet har hun tilsynelatende satt seg på huk for å bli fotografert i høyde med den allerede prisbelønte barnestjernen.

Saken fortsetter under bildene.

STORE STJERNER: Jennifer Lawrence er Oscar-nominert for hovedrollen i filmen «Joy» (t.v). Jacob Tremblay (lengst t.h) er på sin side aktuell i det Oscar-nominerte dramaet «Room», her med motspiller Brie Larson.  Foto: 20th Century Fox United/ International Pictures/ Filmweb.no
STORE STJERNER: Jennifer Lawrence er Oscar-nominert for hovedrollen i filmen «Joy» (t.v). Jacob Tremblay (lengst t.h) er på sin side aktuell i det Oscar-nominerte dramaet «Room», her med motspiller Brie Larson. Foto: 20th Century Fox United/ International Pictures/ Filmweb.no Vis mer

Bokset med Stallone

Den celebre Oscar-lunsjen bød også på flere stjernemøter for «Room»-skuespilleren, som ifølge IMDb.com har et knippe med nye filmer på tapetet.

På Twitter-profilen sin har Jacob også delt et bilde sammen med «Rocky»-legenden Sylvester Stallone (69).

Der er det tydelig at niåringen neppe følte ærefrykt i møte med Stallone, ettersom de to lekebokser jovialt foran fotografen.

Saken fortsetter nedenfor.

Sylvester Stallone har opplevd en liten renessanse den siste tiden, i forbindelse med den kritikerroste «Rocky»-oppfølgeren «Creed».

Innsatsen hans i sportsdramaet har allerede sikret Stallone en Golden Globe, samt flere mindre berømte filmpriser. Nå er han altså Oscar-nominert i kategorien «beste mannlige birolle» for filmen.

Få et gjensyn med Jaboc Tremblays søte takketale på Critics' Choice Awards 2016 nedenfor:

Kritikk mot nominert-utvalget

Også en lang rekke andre Oscar-nominerte Hollywood-stjerner kastet glans over lunsjen på luksushotellet Beverly Hilton mandag.

Både «The Revenant»-aktuelle Leonardo DiCaprio (41), «Spotlight»-stjernen Rachel McAdams (37), popstjernen Lady Gaga (29) og «The Danish Girl»-aktuelle Alicia Vikander (27) poserte alle i finstasen på arrangementet.

Se flere bilder fra årets Oscar-lunsj nedenfor!

The Wrap skriver at Sylvester Stallone røpet på lunsjen at han vurderte å boikotte årets Oscar-utdeling, som en protest mot mangelen på mangfold blant de nominerte.

«Creed» er skrevet og regissert av den fargede filmskaperen Ryan Coogler (29), og Michael B. Jordan (29) spiller hovedrollen som Adonis Johnson. Ingen av dem er imidlertid nominert til Oscar. Deriblant Variety har kritisert prisutdelingens forbigåelse av etniske minoriteter, og stjerner som Will Smith (47) og «Malcom X»-regissør Spike Lee (58) har uttalt at de vil utebli fra årets Oscar-utdeling.

Oscar-utdelingen 2016 går av stabelen søndag 28. februar - Seoghør.no følger selvsagt prisutdelingen tett!

MISFORNØYD: Sylvester Stallone er ikke glad for at han er den eneste «Creed»-stjernen som er Oscar-nominert. Her er han med regissør Ryan Coogler (t.v) og hovedrolleinnehaver Michael B. Jordan på filmens Los Angeles-premiere i november.  Foto: Eric Charbonneau/ Rex Features
MISFORNØYD: Sylvester Stallone er ikke glad for at han er den eneste «Creed»-stjernen som er Oscar-nominert. Her er han med regissør Ryan Coogler (t.v) og hovedrolleinnehaver Michael B. Jordan på filmens Los Angeles-premiere i november. Foto: Eric Charbonneau/ Rex Features Vis mer

LES OGSÅ: Nå er Khloé Kardashian singel igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer