Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB ScanpixVis mer

Jennifer Lawrence: - Jeg har ikke blitt berørt av en mann på lang tid

Savner noen å dele livet med.

SEOGHØR.NO: Oscar-vinneren Jennifer Lawrence (25) er et av Hollywoods aller hotteste navn for tiden, og hun kan velge og varke blant de aller største filmrollene.

Men til tross for sin enorme suksess i karrieren, så går det langt fra like bra i kjærlighetslivet til «Hunger Games»-stjernen.

Den jordnære og morsomme skuespilleren har tidligere vært kjæreste med kjekkaser som «Coldplay»-vokalisten Chris Martin (39) og «Mad Max»-stjernen Nicholas Hoult (26), men nå begynner det å bli en stund siden hun har vært i et intimt forhold.

- Jeg har ikke blitt berørt av en mann på lang tid.. Det er veldig trist, svarte hun til Extra på spørsmål om hun dater noen for tiden, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

VAR SAMMEN I TRE ÅR: Jennifer har tidligere vært sammen med sin skuespiller Nicholas Hoult, fra de populære «X-Men»-filmene i tre år, men paret gikk hver sin vei i 2014.  Foto: Stella Pictures
VAR SAMMEN I TRE ÅR: Jennifer har tidligere vært sammen med sin skuespiller Nicholas Hoult, fra de populære «X-Men»-filmene i tre år, men paret gikk hver sin vei i 2014. Foto: Stella Pictures Vis mer

Lawrence, som har vært singel siden det ble slutt med Gwyneth Paltrows eks-mann i fjor sommer, fortalte nylig at hun ikke har noen spesiell type når det kommer til menn.

- Når jeg tenker på alle eks-kjærestene mine, så er de alle så lite sammenlignbare, sa hun til Harper's Bazaar.

Lawrence selv tror at gutter synes hun virker skremmende på grunn av all suksessen, og selvtilliten hun utstråler.

- Det finnes ingen grunn til å føle seg truet av meg. Ikke i det hele tatt.

Vil gjerne gifte seg

Likevel er det altså labert på kjærlighetsfronten for den sprudlende 25-åringen.

– Jeg blir aldri bedt på date. Jeg er ensom hver eneste lørdagskveld. Gutter er så slemme mot meg. Jeg vet hvor det kommer fra; de prøver å etablere dominanse, men det sårer følelsene mine. Jeg er bare ei jente som vil at du skal være snill mot meg, avslørte hun til Vogue før jul.

Til tross for de mislykkede forholdene, har ikke Jennifer gitt opp tanken på å møte en mann hun vil gifte seg med.

– Jeg gleder meg skikkelig til å bli gift. Hvis jeg finner den ene personen jeg vil tilbringe resten av livet mitt med, den jeg vil skal være faren til barna mine, da kommer jeg absolutt ikke til å ødelegge det, sa hun til bladet.

EKS: Jennifer Lawrence og Chris Martin hadde et av-og-på forhold. I juli i fjor ble det slutt for andre gang.
EKS: Jennifer Lawrence og Chris Martin hadde et av-og-på forhold. I juli i fjor ble det slutt for andre gang. Vis mer

LES OGSÅ: Jennifer Lawrence slo ut håret på Bahamas