SUPERLØNNINGER: Både Jennifer Aniston og Angelina Jolie smiler godt, men Jennifer tjente i fjor dobbelt så mye som Angelina. Foto: Stella Pictures
SUPERLØNNINGER: Både Jennifer Aniston og Angelina Jolie smiler godt, men Jennifer tjente i fjor dobbelt så mye som Angelina. Foto: Stella PicturesVis mer

Jennifer knuser Angelina

I hvert fall om man tenker på tykkelsen på lommeboka...

SEHER.NO: Parade Magazine har offentliggjort en oversikt over Hollywood-kjendisenes inntekter i 2008. Og selv om ingen har grunn til å henge med leppa, er det enkelte som knuser andre på lønn.

Jennifer Aniston har god grunn til å smile hele veien til banken. Hun tjente hele 180 millioner kroner i fjor. Sammenlignet med "erkefienden" Angelina Jolie, tjente Aniston ca. dobbelt så mye.

Jolie var i fjor god for drøye 90 millioner kroner. Aniston tjente nøyaktig det samme i fjor, som hun gjorde totalt i 2007.

Det var golf-esset Tiger Woods som tjente aller mest ifølge Parade Magazines rapport. Han var ikke langt unna å nå milliarden, og tjente svimlende 840 millioner kroner. Dette til tross for at han var ute med en kneskade i flere måneder.

Superparet Jay-Z og Beyonce Knowles gjorde det omtrent like godt i fjor. Førstnevnte fikk inn 550 millioner kroner, og den tidligere "Destinys Child"-sangeren tjente 535 millioner kroner.

Andre Hollywood-kjendiser som gjorde det godt, er komikeren Will Ferrell, som tjente drøye 200 millioner kroner, "Grey's Anatomy"-stjernen Patrick Dempsey tjente 25 millioner kroner, og country-sangerinnen Taylor Swift tjente 40 millioner kroner.

Dette var dobbelt så mye som det Britney Spears var god for i 2008: Hun måtte "nøye seg" med 20 millioner kroner.

Likevel var det en "kvinne", som i sitt 50-årsjubileum utkonkurrerte hele Hollywood-gjengen. Barbie hadde en inntekt på utrolige 22 milliarder (!) kroner i 2008.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jennifer Aniston er et problem