Jennifer Garner og Ben Affleck skilles

Etter ti år som mann og kone går stjerneparet hver til sitt.

BRUDD: Forholdet mellom Ben Affleck og Jennifer Garner er over. Her er de sammen under Vanity Fair festen etter Oscar-utdelingen i fjor.  Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Forholdet mellom Ben Affleck og Jennifer Garner er over. Her er de sammen under Vanity Fair festen etter Oscar-utdelingen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De siste månedene har det gått rykter om at ekteskapet til Jennifer Garner (43) og Ben Affleck (42) henger i en tynn tråd.

Tirsdag, dagen etter deres 10 års bryllupsdag, bekreftet duoen selv at de skal skilles.

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen».

«Vi ber om at barnas privatliv blir respektert i denne vanskelige tiden. Dette er vår eneste kommentar om denne private familiesituasjonen. Takk for forståelsen», skriver de i en uttalelse, ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

DÅRLIG STEMNING: Tidligere denne måneden virket det som om stemningen var anspent mellom Ben og Jennifer da de var på handletur i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG STEMNING: Tidligere denne måneden virket det som om stemningen var anspent mellom Ben og Jennifer da de var på handletur i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flyktet til et kloster for å tenke

Da Affleck ble observert uten gifteringen i april startet raskt spekulasjonene om at det var problemer i forholdet å svirre.

Tidligere i år skal «Argo»-stjernen ha blitt rammet av en såkalt midtlivskrise, og stukket av til klosteret Gampo Abbey i Nova Scotia i Canada for å «finne ut av ting og klarere hodet», hevdet The National Enquirer i mai.

I mellomtiden holdt Garner fortet hjemme i Los Angeles, mens hun samtidig prøvde å gjøre alt i sin makt for å få ektemannen, som tidligere har uttalt at Jennifer er altfor bra for ham,  til å ta til fornuft.

- Jen var så bekymret for Ben at hun slapp alt hun hadde, og fløy opp til Canada for å gi ham et ultimatum. Han får én sjanse til å rydde opp i rotet han har stelt i stand. Jen kan ikke lenger stole på Ben. Han kommer nok til å skjerpe seg for en kort periode, så er det bare spørsmål om tid før han faller tilbake i gammelt mønster, sa en kilde, ifølge avisa.

For bare noen dager siden ble flyttebiler observert utenfor skuespillerparets hjem, og tirsdag kom altså nyheten om at ekteskapet er over.

Ben og Jennifer forelsket seg på settet til superheltfilmen «Daredevil» i 2003. 29. juni 2005 ga de hverandre sine ja i en romantisk seremoni i Karibien.

Et halvt år senere fikk de datteren Violet (9), og deretter kom barna Seraphina (6) og Samuel (3).

HETE FØLELSER OPPSTOD: Ben Afflcek spilte Matt Murdock og Jennifer Garner spilte Elektra Natchios i Daredevil, i filmen de falt for hverandre i 2003. Foto: NTB Scanpix
HETE FØLELSER OPPSTOD: Ben Afflcek spilte Matt Murdock og Jennifer Garner spilte Elektra Natchios i Daredevil, i filmen de falt for hverandre i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Det siste året har vært et sant mareritt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer