IMMOBILE: Stjerneparet Ben Affleck og Jennifer Garner kjenner selv på en grad av mobilavhengighet, og mener at barna deres er langt fra å ha et behov for smarttelefoner. Her er de to på Vanity Fairs Oscar-fest i mars.  Foto: All Over Press
IMMOBILE: Stjerneparet Ben Affleck og Jennifer Garner kjenner selv på en grad av mobilavhengighet, og mener at barna deres er langt fra å ha et behov for smarttelefoner. Her er de to på Vanity Fairs Oscar-fest i mars. Foto: All Over PressVis mer

Jennifer Garner nekter barna mobiltelefoner

Skuespiller og trebarnsmor Jennifer Garner setter foten ned overfor barna.

SEOGHØR.NO: Stjerneparet Jennifer Garner (42) og Ben Affleck (42) har nok av penger til å forsørge sin familie på fem.

Likevel kjøper ikke de to Hollywood-skuespillerne hva det skulle være til de tre barna sine. Til Entertainment Tonight Canada forteller Jennifer at hun ikke kan tenke seg å gi dem mobiltelefoner.

- Det skal de ikke få på lenge ennå. De trenger det ikke. Ikke før jeg føler at det virkelig er behov for det, der er jeg streng, sier hun ifølge ContactMusic.

«Alias»-skjønnheten, som har Violet (8), Seraphina (5) og Samuel (2) med Ben Affleck, er skeptisk til at moderne kommunikasjonsteknologi skal bli dominerende i familielivet.

- Jeg har ikke kommet dit ennå... Jeg vet at jeg er langt unna å føle at det er noe vi trenger i livene våre, sier trebarnsmoren om forholdet sitt til mobiltelefoner. 

PASSER PÅ: Jennifer Garner forteller at hun og Ben Affleck (foran t.v) forsøker å passe på hverandres tidsbruk på teknologiske gadgets. Her er de sammen med eldstedatteren Violet i The Pacific Palisades Park tidligere i år. Foto: FameFlynet
PASSER PÅ: Jennifer Garner forteller at hun og Ben Affleck (foran t.v) forsøker å passe på hverandres tidsbruk på teknologiske gadgets. Her er de sammen med eldstedatteren Violet i The Pacific Palisades Park tidligere i år. Foto: FameFlynet Vis mer

«Juno»-skuespilleren innrømmer imidlertid at hun og ektemannen, som giftet seg i 2005, prøver å begrense sin egen besettelse for teknologi - av frykt for at det skal ta helt overhånd.

- Vi prøver å ha kontroll på hverandre, vi passer på å kontrollere vår egen bruk. Vi prøver bare å ha visse retningslinjer for det, foklarer hun i intervjuet.

Jennifer Garner er snart kinoaktuell i USA med dramakomedien «Men, Women & Children», der dagens smarttelefoner spiller en sentral rolle.

LES OGSÅ: Behandles for kraftig svangerskapskvalme

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.