Jennifer Garner og Ben Affleck:

Jennifer Garner hygget seg med Ben Afflecks mor etter bruddet

Jennifer og Bens mors, Christine, har et nært forhold.

GODE VENNER: Selv om Jennifer og Ben har gått hvert til sitt ser det ut til at Jennifer fortsatt er god venninne med eks-svigermor. Foto: NTB scanpix
GODE VENNER: Selv om Jennifer og Ben har gått hvert til sitt ser det ut til at Jennifer fortsatt er god venninne med eks-svigermor. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Helt siden skuespiller-paret Ben Affleck (44) og Jennifer Garner (45) annonserte at de skulle skilles i 2015 har eks-paret prøvd å redde ekteskapet, men i april i år ble skilsmissepapirene offisielt signert.

Skilsmissen mellom Hollywood-duoen ser imidlertid ikke ut til å påvirke Bens mor, Christine Anne Boldt.

Forrige tirsdag, 1. august, ble nemlig Jennifer og Bens mor sett sammen i Brentwood i California.

Saken fortsetter under bildet.

SMIL: Venninnene hadde ingen problemer med å vise sitt gode vennskap foran fotografene forrige uke. Foto: NTB scanpix
SMIL: Venninnene hadde ingen problemer med å vise sitt gode vennskap foran fotografene forrige uke. Foto: NTB scanpix Vis mer

Jennifer så ut til å kose seg en hel del med sin eks-svigermor. På bildene som ble tatt av møtet holder nemlig Jennifer rundt Bens mor, og det ser ut til at de nyter hverandres selskap.

Ifølge Huffington Post har forholdet mellom Jennifer og Christine alltid vært nært, og nettopp disse bildene bekrefter dette.

Turbulent forhold

Allerede i 2015 kom nyheten om at 44-åringen og hans daværende kone, Jennifer Garner skulle gå fra hverandre, men først nylig fullførte duoen skilsmissen.

Bruddet bekreftet Batman-stjernen og Garner selv dagen etter deres 10 års bryllupsdag.

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen».

Saken fortsetter under bildet.

DEN GANG: Det var en gang kjærligheten mellom dette paret blomstret. Her fra 2013. Foto: NTB scanpix
DEN GANG: Det var en gang kjærligheten mellom dette paret blomstret. Her fra 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Flyttet ut

I mai avslørte People at Ben flytter fra Jennifer og barna etter å ha bodd i gjestehuset til hjemmet deres i nærmere to år.

Ifølge en kilde nær duoen har det vært det beste for barna. Han flyttet imidlertid ikke langt.

- De vil være sikre på at barna har det bra. Han flytter veldig nært, og det er som de alltid har sagt: barna er det viktigste oppi alt.

Og barna Violet (11), Seraphina (8) og Samuel (5) - de ble hos Jennifer.

- Én ting er de enige om - barna skal bo i barndomshjemmet sitt. Jennifer og Ben vil fokusere på å gjøre dette så lett for barna som mulig, og hva som er best for dem.

- De har så dyp kjærlighet hvor hverandre, sa kilden.

Saken fortsetter under bildet.

FLYTTER UT: Etter nesten to års kamp for å redde ekteskapet flytter nå Ben Affleck ut. Her sammen med Jennifer og barna. FOTO: NTB scanpix
FLYTTER UT: Etter nesten to års kamp for å redde ekteskapet flytter nå Ben Affleck ut. Her sammen med Jennifer og barna. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Fant kjærligheten på ny

Kort tid etter at Ben flyttet ut fant han kjærligheten på ny med «Saturday night live»-produsent Lindsay Shookus (37).

Ved flere anledninger har det nye paret blitt observert sammen på romantiske dater.

På vei ut fra Beech Street Cafe i Los Angeles i juli så det nye paret stormforelsket ut, og hverken Ben eller Shookus gjorde noen forsøk på å skjule følelsene for hverandre.

- Ingen sommerflørt

Flere kilder nær det nye paret har fortalt at det trolig er meget seriøst mellom Affleck og produsenten.

- De tilbringer tid sammen i Los Angeles. Hun bor i Bens nye hus, fortalte en kilde til People om paret som viste seg sammen ute på middag i filmbyen.

Saken fortsetter under bildet.

NY FLAMME: Ben Affleck klarte ikke å holde smilet tilbake da han var på date med sin nye flamme, Lindsay Shookus. Foto: Stella Pictures
NY FLAMME: Ben Affleck klarte ikke å holde smilet tilbake da han var på date med sin nye flamme, Lindsay Shookus. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Dette er mer enn en sommerflørt. De har det gøy sammen og de bryr seg om hverandre. Forholdet er rimelig nytt, så de tar det rolig, forteller en kilde til nettstedet.

Duoen skal også ha møtt hverandre mens Affleck var i London på jobb sist uke. Der dro de blant annet sammen å så stykket «Ferryman» av Kate Winslets eksmann, Sam Mendes, skrev E! News.

LES OGSÅ: Victoria Beckham saksøker restaurant