- HAR GÅTT NED TRE KJOLESTØRRELSER: Ifølge en kilde nær Garner en hun nå en "størrelse 0", skriver Life & Style Magazine. Foto: Stella Pictures
- HAR GÅTT NED TRE KJOLESTØRRELSER: Ifølge en kilde nær Garner en hun nå en "størrelse 0", skriver Life & Style Magazine. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jennifer Garner gikk ned tre kjolestørrelser

Først etter sitt andre barn fikk filmstjernen dreis på kroppen igjen...

SEHER.NO:  Det var en svært slank Jennifer Garner (37)  som troppet opp på den røde løperen under "Golden Globes" utdelingen i Los Angeles.

Den slanke silhuetten er en ny look for filmstjernen, som en gang var kjent for sin super-muskuløse fysikk - som hun viste frem i blant annet tv-serien "Alias.

- Hun er en størrelse 0 nå, sier en kilde nær skuespillerinnen til Life & Style. En størrelse 0, tilsvarer den norske størrelsen XXS eller 32.

Garner - som har to barn sammen med skuespilleren Ben Affleck - var tidligere en størrelse 6, som tilsvarer norske M eller 36.

Etter Garner og Affleck fikk sitt andre barn, Seraphina, mistet hun baby-vekten - og mye mer. Denne andre gangen var det mye enklere, enn da hun prøvde å gå ned etter sitt første barn, Violet (4).

- Da jeg fikk Violet, var jeg ikke så veldig motivert. Men etter Seraphina kom jeg meg på tredemøllen, og sluttet å stappe i meg crossoianter, bagels og muffins. Nå spiser jeg salat minst en gang om dagen, og masse protein.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Hva har skjedd med nesen?