LYKKELIGE: Jennifer Garner har vært gift med kjekkasen Ben Affleck i ti år, og ønsker å gi sine tre barn et trygg og god oppvekst utefor rampelyset. Foto: REX/David Fisher/All Over Press
LYKKELIGE: Jennifer Garner har vært gift med kjekkasen Ben Affleck i ti år, og ønsker å gi sine tre barn et trygg og god oppvekst utefor rampelyset. Foto: REX/David Fisher/All Over Press Vis mer

Jennifer Garner fikk sjokk da folk kalte henne pen

Oppveksten hennes var totalt ulik fra Hollywood-livet hun lever i dag.

Publisert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Jennifer Garner (42) vokste opp i skjermede omgivelser i West Virginia i USA som den midterste av tre søstre.

Foreldrene tok med seg jentene i kirken hver søndag, og sørget for at de ikke brukte sminke, bikini eller tok hull i ørene før de fylte 16 år.

Selv om Garner den gang synes reglene var litt strenge, så er hun i dag svært glad for at oppveksten hennes ikke var annerledes.

- Mamma satte aldri utseende høyt opp på prioriteringslisten da vi var unge, og det setter jeg veldig pris på, sier hun til bladet Southern Living's, ifølge E!News.com.

Jennifer ble lært at det å være smart var mye viktigere enn å være pen, og tenkte derfor aldri over hvordan hun selv så ut.

- Det var et sjokk å høre at folk kalte meg pen da jeg begynte på college, minnes hun.

Saken fortsetter under bildet.

TRAVEL SMÅBARNSMOR: Jennifer Garners to eldste barn, Violet og Seraphina, har deltatt på et løp i Brenwood i Los Angeles i fjor sommer. Sønnen Samuel var med å så på.  Foto: Stella Pictures
TRAVEL SMÅBARNSMOR: Jennifer Garners to eldste barn, Violet og Seraphina, har deltatt på et løp i Brenwood i Los Angeles i fjor sommer. Sønnen Samuel var med å så på. Foto: Stella Pictures Vis mer

Håper hun blir en like god mamma som sin egen mor

Skuespillleren trekker også frem andre fordeler ved å vokse opp i West Virginia.

- Jeg føler meg heldig som vokste opp et sted hvor folk tok vare på hverandre. Et godt samhold er det mennesker ønsker seg mest av alt, og det er vanskelig å finne.

- Jeg vokste opp med en så stor grad av det, at det første jeg gjør nå, uansett hvor jeg drar, er å danne min egen gruppe, forteller hun.

I dag bor Garner sammen med ektemannen Ben Affleck (42) og deres tre barn Violet (9), Seraphina (6) og Samuel (2) i California.

- Det er veldig viktig for meg at barna mine ser at ikke alle mennesker lever slik man gjør i Los Angeles. Denne byen representerer ikke resten av verden.

- Jeg vil at de skal vokse opp med de samme gode verdiene jeg hadde. Jeg ønsker at de ser på menneskene de sier hei til og stopper opp og lukter på rosene.

- Hvis jeg klarer å gjøre en halvparten så god jobb med barna som min mor gjorde med meg og søstrene mine, så er jeg godt fornøyd, sier hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Jennifer Garner nekter barna mobiltelefoner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer