SLUTT: Det er nå 13 måneder siden Jennifer Garner og Ben Affleck avslørte at de hadde gått hver til sitt. Foto: SipaUSA
SLUTT: Det er nå 13 måneder siden Jennifer Garner og Ben Affleck avslørte at de hadde gått hver til sitt. Foto: SipaUSA Vis mer

Jennifer Garner: - Vi er definitivt en moderne familie

Skuespilleren åpner seg om livet med Ben Affleck.

Publisert

SEOGHØR.NO: I juli i fjor kom nyheten om at Hollywood-paret Ben Affleck (43) og Jennifer Garner (44) hadde gått hver til sitt etter ti år som ektepar.

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen», sa de blant annet i en felles uttalelse den gang.

Paret har barna Violet (10), Seraphina (7) og Samuel (4) sammen, og bare en måned etter bruddet ble kjent oppstod det rykter om at «Argo»-kjekkasen hadde vært utro med barepiken deres Christine Ouzounian (29).

Affleck var raskt ute med å tilbakevise påstandene som løgn, og i februar bekreftet Garner også at Ouzounian ikke var grunnen til at de gikk fra hverandre.

- Vi hadde allerede vært separert i flere måneder før jeg i det hele tatt hørte om barnepiken. Hun hadde ingenting å gjøre med vårt valg om å skilles. Hun var ikke en del av lingningen, sa Jennifer den gang.

- Dårlig dømmekraft? Ja. Det er ikke bra for barna når barnepiken forsvinner fra livet deres. Jeg måtte ta en samtale med dem om hva ordet skandale betyr.

Saken fortsetter under bildet.

GOD TONE: Her er hele familien på shoppingtur i Los Angeles sammen i november i fjor. Foto: Xposure
GOD TONE: Her er hele familien på shoppingtur i Los Angeles sammen i november i fjor. Foto: Xposure Vis mer

Skal fremdeles skilles

Til tross for bruddet og utroskapsryktene har duoen klart å beholde et godt vennskap for barnas skyld. De bor alle under samme tak og tilbringer fremdeles mye tid sammen slik at overgangen skal bli så smertefri som mulig for ungene.

- Vi er definitivt en moderne familie. Det går veldig bra med oss, forteller Jennifer på The Today show torsdag, ifølge UsWeekly.com.

Familien er så sammensveiset at det til og med har gått rykter om at paret har satt skilsmissen på vent, men det skal ikke stemme.

- De er 100 % separerte, sier en kilde nå til nettstedet.

Likevel tok Jennifer med seg barna til Europa for å besøke Ben på et filmsett, og deretter dro hele gjengen sammen på ferie til både Italia og Paris.

- Ben jobbet i London på «Justice League», og jeg ønsket at ungene skulle få oppleve dette. Ben og jeg er veldig gode venner, så derfor reiste vi videre sammen også, forklarer filmstjernen videre på The Today show.

Programlederen sier deretter at det er beundringsverdig hvordan paret klarer å samarbeide så godt sammen, og da svarer Garner følgende:

- Det må være slik. Man har ikke noe valg. 

HETE FØLELSER OPPSTOD: Ben Afflcek spilte Matt Murdock og Jennifer Garner spilte Elektra Natchios i Daredevil, filmen de falt for hverandre i 2003. Foto: NTB Scanpix
HETE FØLELSER OPPSTOD: Ben Afflcek spilte Matt Murdock og Jennifer Garner spilte Elektra Natchios i Daredevil, filmen de falt for hverandre i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Ekteskap er utrolig vanskelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer