Jennifer Lawrence:

Jennifer får skylden for skilsmissen

Ryktene svirrer blant fansen etter den oppsiktsvekkende avsløringen.

FÅR SKYLDEN: Etter at det ble kjent at skuespillerparet Chris Pratt og Anna Faris skal skilles, har Jennifer Lawrence fått en rekke anklager om at det er hennes feil. Foto: NTB Scanpix
FÅR SKYLDEN: Etter at det ble kjent at skuespillerparet Chris Pratt og Anna Faris skal skilles, har Jennifer Lawrence fått en rekke anklager om at det er hennes feil. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Filmstjerneparet Anna Faris (40) og Chris Pratt (38) sjokkerte mange fans denne uken, da det ble kjent at de skulle skilles.

Den triste nyheten delte det berømte skuespillerparet via sine facebookprofiler, hvor de skrev nøyaktig samme tekst - bortsett fra én vesentlig setning.

I Chris' uttalelse skrev han følgende:

- Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet, skrev han og la til:

- Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre, vi vil for alltid sette pris på tiden sammen og fortsette å ha den dypeste respekt for hverandre.

En helt lik uttalelse skrev Anna, men utelukket den siste setningen om «å fortsette å ha den dypeste respekt for hverandre».

Det satte igang spekulasjoner hos fansen, og flere var raskt ute med å legge skylden på den prisbelønte skuespilleren Jennifer Lawrence (26).

- Jennifer Lawrence skyld

Ifølge nettstedet People skal Chris og Anna ha blitt observert uten gifteringer ved en rekke anledninger, og det skal trolig ha vært en anspent stemning mellom stjerneparet den siste tiden.

SKILT: Sist søndag kom sjokkbeskjeden om at Chris Pratt og Anna Faris skiller lag. Sammen har de den fire år gamle sønnen Jack Pratt. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Sist søndag kom sjokkbeskjeden om at Chris Pratt og Anna Faris skiller lag. Sammen har de den fire år gamle sønnen Jack Pratt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En kilde nær paret skal ha fortalt nettstedet at Anna til stadighet virket ulykkelig mens ektemannen var borte på jobb.

For kort tid siden spilte nemlig Chris og Jennifer mot hverandre i filmen «Passengers», som hadde premiere i desember i fjor, og på sosiale medier spekulerer fansen i hva som kan ha skjedd mellom de to under innspillingen.

Ifølge Fox News blir nå 26-åringen anklaget for å ha klundret til det åtte år lange forholdet mellom Chris og Anna.

- Chris Pratt og Anna Faris skilles ... han virket ekstra vennlig med Jennifer Lawrence under innspillingen av Passengers ... bare sier det, skrev en på Twitter.

- Så absolutt at denne kom. Jeg forutså at om seks månderes vil han date Jennifer Lawrence. Kjemien mellom dem i den forferdelige filmen «Passengers» var lett å se, skrev en annen.

Flere kastet seg på konspirasjonen, hvor blant andre en Twitter-bruker som kaller seg «Matthew Paul», er sikker på at bruddet var Jennifer sin feil, uten å vite helt hvorfor.

- Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg skylder på Jennifer Lawrence for at Chris og Anna skilles, skriver han.

Ifølge Fox News går det imidlertid rykter om at Jennifer for tiden skal ha begynt å date regissøren Darren Aronofsky.

Nettsiden har for øvrig ikke lykkes med å få en kommentar fra Jennifer på om ryktene stemmer.

Savner noen å dele livet med

For et år tilbake, under et intervju med bladet Ekstra, kunne Jennifer avsløre at det er altfor lenge siden hun har vært i et intimt forhold.

- Jeg har ikke blitt berørt av en mann på lang tid. Det er veldig trist, svarte hun til Extra den gangen på spørsmål om hun dater noen for tiden, ifølge Contactmusic.com.

Den jordnære og morsomme skuespilleren har tidligere vært kjæreste med kjekkaser som «Coldplay»-vokalisten Chris Martin (39) og «Mad Max»-stjernen Nicholas Hoult (26).

I et tidligere intervju med Harpers Bazar avslørte 26-åringen at hun ikke har noen spesiell type når det kommer til menn.

- Når jeg tenker på alle ekskjærestene mine, så er de alle så lite sammenlignbare, sa hun den gangen.

Selv tror Jennifer at gutter synes hun virker skremmende på grunn av all suksessen, og selvtilliten hun utstråler.

- Det finnes ingen grunn til å føle seg truet av meg. Ikke i det hele tatt.

LES OGSÅ: Kris Jenner: Trekker fram gammel utroskapsskandale