- Jennifer er gravid i sjette måned

Britisk magasin med sjokkpåstand.

VENTER BARN: Jennifer Aniston skal være seks måneder på vei med barnet til kjæresten Justin Theroux.  Foto: All Over Press
VENTER BARN: Jennifer Aniston skal være seks måneder på vei med barnet til kjæresten Justin Theroux. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jennifer Aniston (42) er gravid med sitt første barn, det hevder britiske Look. Ifølge magasinet er «Friends»-stjernen seks måneder på vei, og prøvde å skjule en kul på magen da hun ble fotografert i Los Angeles i forrige uke.

- Hun ønsker ikke å gjøre noe stort nummer ut av det, men hun er nok veldig glad og spent, sier en kilde nær stjernen til Look.

Etter ekteskapet med Brad Pitt, og flere korte forhold, har Jennifer nå endelig funnet lykken med Justin Theroux. 42-åringen har flere ganger ytret ønske om å få barn, og skal nå være klar for å starte en familie med Justin.

- Hvis noen spør henne om hun er redd for at tiden skal løpe fra henne, svarer hun at hun absolutt skal ha barn, fortsetter kilden.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble oppfordret til å føde Brads barn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer