- Jennifer er altfor bra for meg

Hollywood-stjernen mener han har oppskriften til hvordan å få et lykkelig ekteskap.

LYKKELIG PAR: Ben Affleck og Jennifer Garner traff hverandre på settet til filmen Daredevil i 2003 og giftet seg to år senere. Foto: FAME FLYNET
LYKKELIG PAR: Ben Affleck og Jennifer Garner traff hverandre på settet til filmen Daredevil i 2003 og giftet seg to år senere. Foto: FAME FLYNET Vis mer
SEOGHØR.NO: «Argo»-stjernen Ben Affleck (40) har fremdeles vanskelig for å tro at han kapret hjertet til skuespillerkona Jennifer Garner (40), men sier han har formelen til et bra ekteskap.

- Det er to ting som må til for at et ekteskap skal lykkes. Det ene er å jobbe hardt med forholdet, og det andre er å gifte seg med noen som er altfor bra for deg. Og jeg har lykkes i begge deler, sier han ifølge Female First.

Videre forteller kjekkasen at Jennifer ikke klager på hans hektiske timeplan og at hun holder seg våken til han kommer hjem når han jobber sent.

- Kona mi er veldig kul. Hun vet at det er hardt arbeid å være regissør, så hun er bare glad for å få meg hjem igjen i det hele tatt.

Hollywood-paret, som har barna Violet (7), Seraphina (3) og Samuel (9 mnd.), har måtte forandre livsstilen deres drastisk etter at de ble foreldre. Bed innrømmer at Jennifer blant annet har måtte ofre sin lidenskap for å reise på grunn av barna.

- Hvis hun kunne hadde hun reist hele tiden, men siden vi har fått tre barn på rekke og rad, så har det blitt til at jeg reiser mer enn henne. Hun savner det veldig, forteller han ifølge nettstedet.LES OGSÅ: - Jeg kan bekrefte ryktene