Jennifer blottet baken

- Skjønnhet kommer av et godt liv, har Jennifer Garner uttalt.

KOS: Det var godt å ha mamma der når sandkassa ble litt for stor ... Foto: All Over Press
KOS: Det var godt å ha mamma der når sandkassa ble litt for stor ... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hun er en skikkelig "Daredevil", denne Jennifer Garner (34). I hvert fall hvis man skal måle henne opp mot store deler av Hollywoods andre småbarnsmødre.

For mens de udødelige har for vane å trekke på seg finstasen uansett når og hvor, legger "Alias"-stjernen Jennifer fra seg alt som heter glitter og glamour når hun skal leke med lille Violet ...

Nylig koste de to seg i en lokal barnepark, og Garner brydde seg fint lite om at jeansbuksa beveget seg nedover, slik at halve stumpen viste!

Iført et antrekk som nok ville gitt de fleste av hennes kollegaer spasmer, frydet hun seg sammen med ettåringen, akkurat som hun har for vane å gjøre.

Det er ingen tvil om at Garner, som har Violet sammen med ektemannen og "Pearl Harbour"-stjernen Ben Affleck (34), er en naturlig skjønnhet - uansett hvilke plagg hun måtte bære.

... Og det er heller ingen tvil om at det er herlig befriende å se en av Hollywoods største babes vise "rørleggersprekken".

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer