Jennifer Aniston vil gå i bikini til hun er 80 år

- Ingen skal føle seg tvunget til å legge bånd på seg selv på grunn av alder, sier hun.

BIKINI-BABE: Jennifer Aniston har ingenting i mot å vise frem sine flotte former, og hun har ingen planer om å dekke seg mer til når hun blir eldre. Foto: NTB Scanpix
BIKINI-BABE: Jennifer Aniston har ingenting i mot å vise frem sine flotte former, og hun har ingen planer om å dekke seg mer til når hun blir eldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Neste måned fyller Jennifer Aniston 47 år, men hun har fremdeles en av Hollywoods flotteste og mest berømte kropper.

Og den vakre skuespilleren, som nylig avslørte hemmeligheten bak sitt ungdommelige ytre, har ingen planer om å legge bikinien på hylla etter hvert som hun blir eldre.

- Hvis jeg kan være den første 80-åringen som viser meg frem med hell i bikini, så er jeg klar for å gjøre det. Jeg synes ikke noen skal føle seg tvunget til å legge bånd på seg selv på grunn av alder. Det er absolutt helt tullete. Folk må selv kunne bestemme. Alle andre kan holde seg i sin egen bakgård, sier hun til People.com.

Saken fortsetter under bildet.

Elsker en god fest

Aniston nekter å benytte seg av Botox for å slippe unna rynker, og har tidligere sagt at 40-årene har vært den beste tiden i livet hennes så langt.

Kanskje ikke så rart når det er perioden hun både forelsket seg og giftet seg med kjekkasen og skuespillerkollega, Justin Theroux (44).

Paret ga hverandre sine ja i en hemmelig seremoni i sitt eget hjem Los Angeles i fjor sommer, og Jennifer kunne ikke vært mer fornøyd med tilværelsen som nygift.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer