Jennifer Aniston vil gå i bikini til hun er 80 år

- Ingen skal føle seg tvunget til å legge bånd på seg selv på grunn av alder, sier hun.

BIKINI-BABE: Jennifer Aniston har ingenting i mot å vise frem sine flotte former, og hun har ingen planer om å dekke seg mer til når hun blir eldre. Foto: NTB Scanpix
BIKINI-BABE: Jennifer Aniston har ingenting i mot å vise frem sine flotte former, og hun har ingen planer om å dekke seg mer til når hun blir eldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Neste måned fyller Jennifer Aniston 47 år, men hun har fremdeles en av Hollywoods flotteste og mest berømte kropper.

Og den vakre skuespilleren, som nylig avslørte hemmeligheten bak sitt ungdommelige ytre, har ingen planer om å legge bikinien på hylla etter hvert som hun blir eldre.

- Hvis jeg kan være den første 80-åringen som viser meg frem med hell i bikini, så er jeg klar for å gjøre det. Jeg synes ikke noen skal føle seg tvunget til å legge bånd på seg selv på grunn av alder. Det er absolutt helt tullete. Folk må selv kunne bestemme. Alle andre kan holde seg i sin egen bakgård, sier hun til People.com.

Saken fortsetter under bildet.

ELSKER SOL OG SOMMER: Her koser Jennifer og Justin seg på ferie i Cabo San Lucas for tre år siden. Foto: NTB Scanpix
ELSKER SOL OG SOMMER: Her koser Jennifer og Justin seg på ferie i Cabo San Lucas for tre år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Elsker en god fest

Aniston nekter å benytte seg av Botox for å slippe unna rynker, og har tidligere sagt at 40-årene har vært den beste tiden i livet hennes så langt.

Kanskje ikke så rart når det er perioden hun både forelsket seg og giftet seg med kjekkasen og skuespillerkollega, Justin Theroux (44).

Paret ga hverandre sine ja i en hemmelig seremoni i sitt eget hjem Los Angeles i fjor sommer, og Jennifer kunne ikke vært mer fornøyd med tilværelsen som nygift.

- Det er fantastisk. Jeg elsker det, stråler hun til nettstedet.

Når det kommer til hennes forestående bursdag den 11. februar, så har den tidligere «Friends»-stjernen foreløpig ingen store planer.

- Har jeg bursdag snart? Nei, det er bare latterlig. Det kommer altfor raskt på. Jeg står over i år, ler hun til People, og legger til:

- Kanskje jeg feirer i stillhet. Men jeg elsker enhver unnskyldning til å holde en fest.

LYKKELIG GIFT: Duoen har vært kjærester i fem år og mann og kone i fem måneder. Her sitter de til bords sammen under Critics' Choice Awards da prisutdelingen gikk av stabelen tidligere denne måneden i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Duoen har vært kjærester i fem år og mann og kone i fem måneder. Her sitter de til bords sammen under Critics' Choice Awards da prisutdelingen gikk av stabelen tidligere denne måneden i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Det blir ingen ordentlig «Friends»-gjenforening