VIL ADOPTERE: Jennifer Aniston og Justin Theroux skal ha et brennende ønske om å bli foreldre. Amerikanske medier melder nå at de to skal adoptere i nærmeste fremtid. Her er de avbildet på «Zoolander 2»-premieren 9. februar i New York.  Foto: SipaUSA
VIL ADOPTERE: Jennifer Aniston og Justin Theroux skal ha et brennende ønske om å bli foreldre. Amerikanske medier melder nå at de to skal adoptere i nærmeste fremtid. Her er de avbildet på «Zoolander 2»-premieren 9. februar i New York. Foto: SipaUSAVis mer

- Jennifer Aniston vil adoptere et barn

«Venner for livet»-stjernen skal ha besøkt et barnehjem i hemmelighet sammen med ektemannen Justin Theroux.

SEOGHØR.NO: I august ble Jennifer Aniston (47) og Justin Theroux (44) mann og kone. Bryllupet lot vente på seg, ettersom paret var forlovet i hele tre år.

Siden bryllupet har mange ventet på nyheten om at Friends-stjernen skal bli mamma.

Men fansen har måttet smøre seg med tålmodighet - helt til nå.

Ber om adopsjonsråd

Justin og Jennifer skal ifølge magasinet OK! i all hemmelighet ha besøkt et barnehjem.

Ryktene om at paret skal adoptere, startet i desember i fjor, og de skal ha brukt mye tid på å forberede seg på foreldrerollen.

- Hun er klar for dette eventyret. Det blir nok flere måneder før de får ta med babyen hjem, men Jennifers lykke er endelig innen rekkevidde.

- De forbereder seg på foreldrerollen og hun har kjempelyst på ei lita jente, sa en kilde nær paret til OK! Magazine i desember.

GIFTET SEG: Bryllupet ble utsatt flere ganger, men i august i fjor ble endelig kjendisparet mann og kone.  Foto: Afp
GIFTET SEG: Bryllupet ble utsatt flere ganger, men i august i fjor ble endelig kjendisparet mann og kone. Foto: Afp Vis mer

Aniston skal blant annet ha snakket med flere kjendisvenninner som har erfaring med adopsjon.

- Jennifer er i kontakt med kjendisvenninnene Charlize Theron og Sheryl Crow for å søke råd om adopsjon.

- Barna deres er unge og de ønsket begge å få barn sent i livet, så de vet hva hun går gjennom, har en kilde tidligere fortalt nettsiden Contactmusic.

Saken fortsetter under bildet.

ADOPTERTE: Jennifers venninne Charlize Theron har adoptert to barn. Her med sønnen Jackson.  Foto: wenn.com
ADOPTERTE: Jennifers venninne Charlize Theron har adoptert to barn. Her med sønnen Jackson. Foto: wenn.com Vis mer

Spiller mamma på film

Også på jobben får Jennifer øve seg på morsrollen. To av hennes siste filmprosjekter heter nemlig «Mother's Day» og «Mean Moms»!

Dersom Jennifer og Justin velger å adoptere, går hun i samme retning som eksmannen Brad Pitt (51), som hun var gift med fra 2000 til 2005.

Paret brøt da han møtte den vakre skuespilleren Angelina Jolie (40), som Brad siden har fått seks barn sammen, tre av dem adopterte.

FIKK IKKE BARN: Fra 2000 til 2005 var Aniston gift med Brad Pitt, som i dag er gift med Angelina Jolie.  Foto: Abaca
FIKK IKKE BARN: Fra 2000 til 2005 var Aniston gift med Brad Pitt, som i dag er gift med Angelina Jolie. Foto: Abaca Vis mer

- Glad på eksens vegne

Selv om bruddet mellom Aniston og Pitt ikke var av det fredeligste slaget, er de nå begge glade over at den andre har funnet lykken igjen.

- Brad er kjempeglad på Jennifers vegne. Han er fortsatt glad i henne og bryr seg mye om henne. Brad har alltid håpet at hun skulle finne kjærligheten igjen, sier en kilde til bladet Us Weekly.

LES OGSÅ: Jennifer Aniston vil gå i bikini til hun er 80 år