SOMMERFIN: Jennifer Aniston og Justin Theroux støttet vennen Jason Bateman da han nylih ble hyllet med en stjerne på Hollywood Walk of Fame. Jennifer var
nydelig sommerkledd
i en maxikjole med
oransje og rosa
blomster på. Foto: NTB scanpix
SOMMERFIN: Jennifer Aniston og Justin Theroux støttet vennen Jason Bateman da han nylih ble hyllet med en stjerne på Hollywood Walk of Fame. Jennifer var nydelig sommerkledd i en maxikjole med oransje og rosa blomster på. Foto: NTB scanpix Vis mer

Jennifer Aniston og Justin Theroux:

Jennifer Aniston stråler av kjærlighet

«Friends»-stjernen har funnet sin sjelevenn i ektemannen Justin Theroux.

Publisert

(Seoghør.no): Jennifer Aniston (48) og ektemannen Justin Theroux (46) var selvskrevne gjester da deres gode venn og kollega Jason Bateman (48) ble hedret med en stjerne på Hollywood Walk of Fame for to uker siden.

Paret fikk vel så mye oppmerksomhet som hovedpersonen der de smilte og lo til hverandre på første rad. Og nettopp det at de kan le sammen, er viktig for «Venner for livet»-stjernen Jennifer.

- Justin er den morsomste mannen jeg noensinne har møtt, og vi får hverandre til å le. Latter en nøkkelen til å holde seg ungdommelig, sier hun til Harpers Bazaar.

HETE FØLELSER:Jennifer og Justin er oppslukt av hverandre, og glemte noen ganger å holde fokus mot scenen. Foto: Splash News
HETE FØLELSER:Jennifer og Justin er oppslukt av hverandre, og glemte noen ganger å holde fokus mot scenen. Foto: Splash News Vis mer

Jubelmåned

I disse dager står begivenhetene i kø for kjæresteparet. Justin hadde bursdag den 10. august, og samme dag kunne paret feire at det varr gått fem år siden han presenterte en stor gnistrende forlovelsesring for sin kjære.

Men aller viktigst blir nok markeringen av at det er to år siden de giftet seg i all hemmelighet, 5. august.

STJERNETRIO: Jennifer spilte mot Bateman og Will Arnett (47) i «Horrible Bosses» og oppfølgeren «Horrible Bosses 2»
STJERNETRIO: Jennifer spilte mot Bateman og Will Arnett (47) i «Horrible Bosses» og oppfølgeren «Horrible Bosses 2» Vis mer

Gullfuglen

Filmstjernen har funnet roen med Justin, og er overbevist om at han er mannen i hennes liv.

- Jeg føler at han ser meg og beundrer meg, uansett hva. Jeg kjenner meg trygg på å blottstille alle sider av meg selv overfor ham, og han får fram det beste i meg. Han er et oppriktig godt menneske, forteller hun til magasinet Marie Claire.

Justin er på sin side ikke i tvil om at han har skutt gullfuglen.

- Hver kveld når jeg legger meg tenker jeg på at jeg er verdens heldigste mann, har han røpet i et intervju med ExtraTV.

Hollywoods yndlingspar

Jennifer Aniston har tidligere vært i flere forhold med kjente menn, deriblant skuespiller Vince Vaughn (47) og artist John Mayer (39). Det utvilsomt mest kjente forholdet er hennes ekteskap med skuespiller Brad Pitt (53).

Jennifer og Brad var en gang Hollywoods yndlingspar, men ekteskepet gikk i oppløsning etter fem år.

I 2008 erkjente Pitt overfor Rolling Stone at han hadde fått følelser for Angelina Jolie mens han ennå var gift med Aniston.

POPULÆRT PAR: Brad og Jennifer var et av Hollywoods heteste par i starten av 2000-tallet. Foto: NTB scanpix
POPULÆRT PAR: Brad og Jennifer var et av Hollywoods heteste par i starten av 2000-tallet. Foto: NTB scanpix Vis mer

På spørsmål om hvorfor «Mr. & Mrs. Smith» var hans favorittfilm, svarte han følgende:

- Fordi jeg ble forelska, sa han den gang.

Har fremdeles kontakt

For to år siden åpnet Jennifer Aniston seg om det havarerte ekteskapet med Brad Pitt.

- Det er ikke vondt lenger. Jeg tror det er en fortelling som følger meg fordi det er en interessant overskrift. Det er et tema som lever på grunn av media, fortalte hun til CBS Sunday Morning, ifølge Us Weekly.

48-åringe ble den gang også spurt om hun fortsatt hadde kontakt med eks-mannen.

- Vi har gitt hverandre lykkeønskninger og alt det der. Men det er ingen konstant ting.

LES OGSÅ: Dianas pikante funn fikk prinsen til å rødme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer