GIFTER SEG: Endelig har Jennifer Aniston og Justin Theroux bestemt seg for hvordan den store dagen skal bli.
GIFTER SEG: Endelig har Jennifer Aniston og Justin Theroux bestemt seg for hvordan den store dagen skal bli. Vis mer

Jennifer Aniston planlegger Hawaii-bryllup

Etter tre avlysninger, skal Jennifer Aniston og Justin Theroux endelig ha bestemt seg for bryllup.

SEOGHØR.NO: Etter å ha avlyst bryllupet tre ganger har Jennifer Anistin (45) og forloveden Justin Theroux (42) endelig blitt enige om hvor vielsen skal finne sted.

- De planlegger bryllup på Hawaii, sier en kilde til US Weekly.

Etter at paret forlovet seg på sensommeren i 2012, var planen at bryllupet skulle stå i løpet av 2013. Men med hektiske skuespillerkarrierer og uenighet om blant annet hvor vielsen skal være, har paret utsatt bryllupet gang på gang.

- Det handler ikke om dem som par, for de er stormforelsket, men de er uenig om både hvordan bryllupet skal foregå, og ordlyden i ekteskapskontrakten, sier en kilde til Contact Music.

Ifølge kilden ønsker Jennifer et stort bryllup med alle vennene deres, mens Justin ser for seg noe litt mer intimt.

PLEIER KJÆRLIGHETEN: Både Jennifer og Justin elsker Hawaii, nå har de bestemt seg for å gift seg her. De har feriert i den vakre øygruppen flere ganger, her fra en romantisk ferie i 2011.   Foto: X17online.com
PLEIER KJÆRLIGHETEN: Både Jennifer og Justin elsker Hawaii, nå har de bestemt seg for å gift seg her. De har feriert i den vakre øygruppen flere ganger, her fra en romantisk ferie i 2011. Foto: X17online.com Vis mer

BRUD PÅ TV: Jennifer Aniston har stått hvit brud flere ganger - på tv. Her fra den første episoden av tv-serien «Friends» i 1994.
BRUD PÅ TV: Jennifer Aniston har stått hvit brud flere ganger - på tv. Her fra den første episoden av tv-serien «Friends» i 1994. Vis mer

Nå kan det se ut som at Justin får det som han vil.

- Det blir en liten og intim seremoni med tjue gjester, forteller en venn av paret.

I følge amerikanske medier var opprinnelig bryllupsdag satt til 26. mai, samme dato som eksmann Brad Pitt (50) og Angelina (38) angivelig skulle bli smidd i hymens lenker.

Deretter ble den store dagen flyttet til sensommeren, men på grunn av filminnspillinger i ulike byer ble bryllup på nytt utsatt – denne gangen til juletider.

Men da bryllupet heller ikke ble gjennomført denne gangen, begynte ryktene å gå om det var problemer i paradis.

BRUD PÅ FILM: Fansen håper at de snart får se skuespilleren stå hvit brud på ordentlig. Her fra filmen «Marely & Me» i 2008.   Foto: All Over Press
BRUD PÅ FILM: Fansen håper at de snart får se skuespilleren stå hvit brud på ordentlig. Her fra filmen «Marely & Me» i 2008. Foto: All Over Press Vis mer

Spekulasjonene fikk vann på mølla da Jennifer i januar feiret bursdagen alene i Los Angeles, mens kjæresten var på jobb i New York.

- De elsker hverandre og hadde håpet å være gift nå. Men jobbene deres førte til at de planene gikk i vasken. De angrer på at de ikke har fått mer tid sammen og har sverget på at neste år skal bli annerledes, sier en kilde til avisen Daily Mail.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Jennifer Aniston før.