Jennifer Aniston om injeksjoner

- Jeg sier ikke at jeg ikke har prøvd det, men jeg ser at det er en negativ spiral, sier Aniston.

HAR TATT INJEKSJONER: Jennifer Aniston innrømmer at hun har fått ting sprutet inn under huden før, men at hun ikke gjør det lenger. Foto: All Over Press
HAR TATT INJEKSJONER: Jennifer Aniston innrømmer at hun har fått ting sprutet inn under huden før, men at hun ikke gjør det lenger. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jennifer Aniston (42) innrømmer at hun begynner å se den negative siden av hennes år med stort fokus på å sole seg.

- Jeg har begynt å få noen små pigmentflekker etter soling. Ting begynner å bryte ut. Selv overflaten på huden forandrer seg. Så i det siste har jeg begynt å dekke til flekkene og tar spraytan når jeg har anledning. Jeg har også begynt å bruke faktor 60 på stranda, sier Aniston til InStyle magazine.

Hun avviser ryktene om at hun får hjelp av legene til å se så bra ut i en alder av 42.

- Folk tror jeg tar masse injeksjoner, men det gjør jeg ikke. Jeg sier ikke at jeg ikke har prøvd det, men jeg ser at det er en negativ spiral, sier Aniston.

- Alle disse kosmetiske greiene virker latterlig på meg, sier Aniston.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er grunnen til Jennifers vektøkning

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer